phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:46
6 речей, які йому потрібні - чого хочуть чоловіки

 

Ось що він будь-що хоче отримати у відносинах

Свобода

Чоловіки зазвичай не шукають свою другу половинку, щоб з нею возз'єднатися, тому що їм ніхто не вбивав у голову, що без жінки вони недостатньо цілі. Тому бажання деяких жінок стати зі своїм милим одним цілим, розчинитися один в одному, викликає у них закономірне відторгнення. Ніхто не говорить про вседозволеність, немає. Свобода - це в першу чергу відсутність зазіхань на особисті кордони.

Дружба

Романтичний цукерково-букетний період рано чи пізно закінчується, всепоглинаюча пристрасть теж незабаром перестане накривати вас обох щогодини. З цим нічого не поробиш, так влаштований світ. І на зміну романтиці і пристрасті повинна прийти любов. По ідеї. Проблема тільки в тому, що кохання без дружби не буває. І якщо жінка видерлася на п'єдестал і вимагає, щоб чоловік любив її, тримаючи дистанцію, якщо вона не хоче бути йому другом, а хоче бути тільки об'єктом його любові, то нічого не вийде.

Прямота

Справа не в тому, що чоловіки не розуміють натяків, вони все прекрасно розуміють, просто їм часто зручно робити вигляд, що до них "не дійшло". Але натяки, недомовки і спроби оточити себе ореолом загадковості чоловіки цілком справедливо вважають елементом флірту, і не більше того. У серйозних відносинах цьому не місце.

Чесність

Коментарі тут, мабуть, зайві.

Підтримка

Ти не залишишся в стосунках з людиною, яка не дозволить тобі самій розбиратися з важкою життєвою ситуацією. Якщо ти зробиш помилку, найменше ти захочеш почути: "А я тобі казав!" І: "Сама винна!" З чоловіками справа йде рівно так само, тільки трішечки гірше: вони, бідолахи, все життя отримують стусани про "будь мужиком" . Так що йти за підтримкою йому більше нікуди.

Сприйняття

Йому дуже-дуже важливо, щоб ти приймала його таким, яким він є. З його трофейною косухою, яка займає половину шафи (і яку потрібно було викинути 15 років тому). З його штангою (або надувним човном), яка займає половину вітальні або прийняти три ящики іржавого металу,який гордо іменується інструментами. Неважливо. Ось з цим всім.

 

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1101 | Додав: adminA | Теги: які йому потрібні, 6 речей, хочуть чоловіки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]