phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:28
8 гріхів, які чоловік завжди простить коханій жінці


Пристрастей у жінок дуже багато. Найбільше цікаво те, що деякі з пунктів, які жінки обожнюють, чоловіків просто дратують.
На 6-му місці рейтингу опинилася "Пристрасть смачно готувати і харчуватися", на що чоловіки відповіли, що їх обраниці готують дуже погано, що іноді доводить сильну половину людства до істерики.
А от на 5-му місці опинилася "Пристрасть витрачати гроші", - але ж не для кого не секрет, що жіноче марнотратство деколи приводить до сімейних скандалів.
Звичайно, мінусом жіночої натури чоловіки вважають також "Пристрасть до перегляду кінофільмів", "Пристрасть до телефонних розмов", "Пристрасть сидіти на дієті" ...
А ось такий пункт, як "Палка любов і палкий секс", що зайняв з рекордним відривом перше місце в рейтингу, сприйнятий чоловіками на ура - адже практично всі представники чоловічої половини людства вважають, що всі проблеми можна вирішити за допомогою сексу.
Для чоловіків секс, без сумніву, на першому місці. На відміну від жінок, у яких емоційний аспект відіграє важливу роль.
Отже, які жіночі пристрасті чоловіки вважають недоліками?
Отже, якщо жінка ...

1. Погано готує
Чоловік, по суті, не гурман, тому готовий їсти їжу, яку йому готує невміла дружина. Більш того, фраза "шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок” відверто застаріла в наш час, коли в будь-якому супермаркеті можна придбати вже готові страви. Крім того, сучасні чоловіки і зовсім готують як мінімум не гірше за жінок.
Єдиний момент, який обов'язково потрібно врахувати потенційній дружині: якщо ви не вмієте готувати, краще чимось компенсувати цей недолік.
Адже ви навряд чи зрадієте чоловікові, який не вміє робити по дому те, що називається чоловічою роботою, яким би гарним він не був. Інша справа, якщо він заробляє більше ніж достатньо, щоб цю роботу зробив хтось інший.

2. Витрачає за один день всю зарплату
Відразу відзначимо - якщо це відбувається не постійно або якщо в родині достатньо грошей, то це цілком можна пробачити.
З одного боку, до жінки, яка багато тратить менше поваги з боку чоловіків (і більше заздрості з боку інших жінок), але з іншого - ця риса характеру передбачає до певної міри "компенсацію" коханій людині.
Розмір цієї компенсації залежить від ступеня марнотратства, як не дивно це звучить.
Адже якою б самодостатньою не була жінка, якщо вона не вміє раціонально розподіляти або планувати свій бюджет, а тільки вимагає від чоловіка грошей і не дає нічого натомість - рано чи пізно такі відносини закінчаться.
Отож, якщо ви не вмієте з розумом витрачати гроші, то хоча б з розумом ведіть себе в інших сферах життя.

3. Годинами дивиться серіали і базікає по телефону
Чоловік цілком може пробачити своїй коханій, якщо більшу частину вечора вона буде приділяти не йому, а подрузі або телебаченню.
Зрештою, йому потрібно менше уваги, ніж представницям прекрасної статі. В цей час він із задоволенням посидить за комп'ютером або газетою. Нарешті, сходить пограти з друзями в більярд в той час, поки ви будете зайняті своїми справами.
Такщо, якщо вже у дружини є подібне хобі, було б не зайвим дозволяти щось подібне своїй другій половинці.
Але якщо ваша обраниця поглинена серіалами і подругами настільки, що не помічає, як ви повернулися з роботи, чи їли і присутні у будинку взагалі, то на жаль: швидше за все вас чекають не самі приємні сюрпризи.

4. Довго збирається в гості
Так, дуже часто це дратує. Особливо на перших порах або коли ви і так запізнюєтеся, а дружина биту годину не може визначити, яку сукню їй одягнути.
Але з часом до цього звикаєш, вона навіть починає подобатися. Адже, де ще чоловік може побачити такий елегантний показ моделей від своєї дружини?

5. Любить дієти, на які "садить" всю сім'ю
Навіть якщо така "диктатура" настільки сильна, що чоловік не може в обхід столу пропустити пару-трійку котлет, ніщо не заважає йому добре пообідати на роботі.
Крім того, якщо подивитися на цей підхід дружини з іншого боку, то тут можна знайти величезну користь для здоров'я: будь-який дієтолог вам скаже, що легкий сніданок і вечеря - це просто чудово.
Якщо ж дружина сама сидить на дієтах і береже відмінну фігуру, то знову-таки це безумовний плюс. Аби їй було комфортно.

6. Недолуга господиня
Звичайно, якщо чоловік прийде додому і ви його "порадуєте", що випадково розбили його шкільний кубок або при пранні злиняла його улюблена футболка - він у захваті не буде, але і злитися довго теж.
Головне - вибачитися, роблячи при цьому невинне обличчя. І, звичайно, сказати: милий, ми завтра купимо тобі футболку набагато кращу, а за кубок я вночі реабілітуюся по повній програмі.
У жінок є і така фішка - вдягати речі чоловіка, коли його немає вдома.
Коли чоловік, шукаючи в поспіху вранці сорочку на роботу, виявляє, що всі вони пахнуть жіночими парфумами це йому, звичайно, не сподобається, зате буде гріти самолюбство. Раз дружина носить його речі, значить, любить, їй подобається його запах.
Єдина порада - спробуйте все ж залишати деякі його речі недоторканими. На роботу ж треба в чомусь ходити!
Деякі жінки ненавидять прибирання. Що ж, навіть це люблячі чоловіки прощають своїм обраницям. Зрештою, коли пара живе разом, то й прибирання можна перевести в розряд спільних справ.
До того ж багато чоловіків вміють просто чудово прибиратися, до того ж роблять це з більшою відповідальністю і ретельністю!

7. Часом буває дурна
Зрозуміло, дурна дружина не подобається жодному чоловікові. Особливо якщо вона регулярно ставить його в незручне становище недоречними вчинками чи словами.
Добре ще, коли все це відбувається без свідків. А якщо на публіці? Однак якщо дурість виявляється рідко або дружина просто не орієнтується в певних загальнодоступних сферах, то це цілком терпимо.
Немає нічого страшного, якщо ви впадаєте в ступор в чужих містах, не читали жодної книги по фантастиці, не можете показати на карті світу Європу чи не знаєте правил жодної спортивної гри.
Однак при цьому ви повинні як мінімум або добре готувати, або знати якісь хитрощі в ліжку.

8. Про все розповідає подругам
Взагалі-то, почути від її перукаря питання "Ну як твоє облисіння, призупинилося?" - Не найприємніша річ для чоловіка.
Жінки, безумовно, не можуть прожити, не поділившись з подругами тим, що їх хвилює, але ...
Тут важливий момент, що саме ви розповідаєте. Якщо говорите про подарунки, які вам постійно дарує чоловік, його турботу і любов - це одне, а зовсім інше - про те, який чоловік поганий в ліжку і що у 10-річного хлопчика дітородний орган більше, ніж у вашого благовірного.
Але в цілому, навіть якщо чоловік знає, що подруги в курсі його сімейного життя у всіх її проявах, це навряд чи буде причиною для якихось радикальних заходів з його боку.
Тут спрацьовує принцип: якщо у вас все добре, то нехай заздрять, а якщо погано, то гірше від цього вже не стане.

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 2442 | Додав: radymo | Теги: кохана жінка, чоловік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]