phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:45
Актуальні вакансії від польських роботодавців

Хороша альтернатива працевлаштуванню в нашій країні – це робота за кордоном. Такий варіант працевлаштування вибрали вже багато наших співвітчизників. Причому зараз можна влаштуватися на роботу на певний період (наприклад, півроку), отримати хорошу зарплату і вкласти ці кошти в купівлю чого-небудь необхідного, в оплату навчання в престижному навчальному закладі. Зараз можна без проблем влаштуватися офіційно, але тільки за допомогою кадрового агентства. Наприклад, ви можете звернутися безпосередньо в кадрове агентство Visa Pro, якщо вам потрібно дізнатися про вакансії на роботу в Польщі або про процедуру працевлаштування в Польщі. Співробітники цього агентства допоможуть підібрати вакансію, виходячи з ваших запитів. Це дуже зручно, і ви нічим не ризикуєте, адже будете працювати за контрактом. Зупинимося на основних нюансах працевлаштування. З’ясуємо, що для цього потрібно, і які умови праці, який рівень зарплат можуть запропонувати роботодавці цієї країни.

Як можна легально працевлаштуватися?

Сама процедура досить проста. Вам потрібно прийти в кадрове агентство, де вам підберуть вакансію на роботу в Польщі відповідно до ваших вимог. На сьогоднішній день від роботодавців надходить дуже багато цікавих пропозицій, тому ваше завдання – підібрати для себе більш цікаву і високооплачувану роботу. В основному, співбесід з роботодавцем не проводять. Винятком може бути працевлаштування на важливі і відповідальні посади.

Один з важливих етапів працевлаштування в Польщі – це підписання контракту. Такий контракт дуже вигідний як для роботодавця, так і для працівника в першу чергу. У контракті прописуються всі умови роботи, обов’язки, які ви будете виконувати. Бажано, щоб співробітники кадрового агентства вивчили ваш контракт і були впевнені, що там все юридично грамотно прописано.

Також потрібно відкрити робочу візу в Польщу, це обов’язково для легального працевлаштування в Польщі. Це не призводить до жодних затримок, а просто є офіційною процедурою.

Які вакансії та умови праці пропонують в Польщі?

Перелік вакансій дійсно великий. Набирають людей без знання мови:

  • на фабрики та заводи: пакувальниками, вантажниками, прибиральницями, сортувальниками та ін.;
  • в сільське господарство: роботи зі збору врожаю;
  • на будівництво: арматурниками, малярами, різноробочими;
  • в готелі: адміністраторами, покоївками;
  • в кафе: кухарями, помічниками кухарів, пекарями, офіціантами та ін.

Якщо ви шукаєте роботу в сфері обслуговування (наприклад, в готелі або в кафе), то будьте готові, що на таких посадах від вас зажадають знання мови, адже ви повинні будете спілкуватися з людьми на польській. А якщо вас цікавлять вакансії на роботу в Польщі в 2019 році – то всі цікаві пропозиції з вказанім рівня зарплати ви знайдете на цьому сайті.

Що стосується умов праці в Польщі, то більшість роботодавців пропонують не тільки роботу, а й житло для своїх співробітників. Житло вони можуть здавати або безкоштовно, або за символічну плату. Роботодавці забезпечують персонал спецодягом і всім необхідним для виконання своїх обов’язків.

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 986 | Додав: radymo | Теги: вакансії, Польща, роботодавці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]