phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:48
Антисоціальну поведінку у дітей провокує пасивне паління

Пасивне паління провокує антисоціальну поведінку у дітей

Маленькі діти, що піддаються пасивному палінню, часто згодом ведуть себе агресивно та демонструють антисоціальну поведінку, думають канадські дослідники з Університету Монреаля.

Учені вивчили дані понад двох тисяч дітей за період з народження до десятирічного віку. Виявилося, що в сорока вісотках випадків діти мали справу з пасивним палінням. У розрахунок бралися навіть факти лише тимчасового впливу тютюну. Такі діти частіше вели себе агресивно вже до кінця четвертого класу.

Фахівці стверджують, що чим скоріше дитина сприймає дим, тим більше шкоди надається. Адже в дитинстві активно розвивається мозок. Експерти підкреслили, що раніше дослідження, які проводилися, були сконцентровані на тому, чи палила жінка під час вагітності (та активно чи пасивно).

Наявність паліїв в будинку не враховувалося. Більш того, до недавнього часу учені не досліджували проблему антисоціальної поведінки у комплексі і не асоціювали її з палінням.


Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1539 | Додав: adminA | Теги: Пасивне паління, антисоціальну поведінку у дітей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]