phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:55
Астропрогноз на період з 10 по 16 червня


Сонце знаходиться в знаку Близнюки: дні народження святкують люди, для яких дуже важливі контакти, поїздки і нові можливості. Місяць зростаючий.

Близнюки йдуть в ногу з часом, не можуть жити без спілкування і подорожей, а якщо, за збігом обставин, змушені перебувати одні, то оточують себе різними комунікаційними каналами: телебаченням, радіо, інтернетом. Близнюки намагаються спілкуватися з усіма і скрізь, адже перебувати в стані інформаційного обміну для них - це вища потреба.

Місяць зростаючий, а значить, сили додаються, і ми з кожним днем стаємо все сильнішими і рішучішими. Можна починати нові справи, продумувати концепцію майбутнього проекту і переносити на папір ідеї, які давно блукають у голові.

У понеділок Місяць у Раку: налаштованість на внутрішній стан, переживання, закритість від зовнішнього світу. У цей день ви без особливого бажання будете йти на контакт і досить стримано станете проявляти себе в різних ситуаціях. Такий стан триватиме і у вівторок.

Найдинамічніші дні на тижні - це вівторок і середа, так як Венера буде негармонійною аспектірована двома вищими планетами - Плутоном і Ураном. Можливо, виникнуть труднощі з самовладанням: всередині вас накопичилася маса емоцій, які ви прагнете виразити словами і діями, навіть якщо це трохи відступає від вашого початкового плану. У зв'язку з цим, в партнерських стосунках можливі несподівані повороти, які зададуть подальший напрямок союзу. Краще всього не з'ясовувати стосунки і не пред'являти претензії, адже в цей день ви можете занадто захопитися і зіпсувати те, до чого йшли довго і послідовно. Енергію можна виплеснути через купівлі та публічні виступи. Тут також буде панувати раптовість і спонтанність - несподівані придбання, авантюрні рішення, смілива екстравагантна манера поведінки. Але, все ж, це краще, ніж неадекватні звинувачення на адресу знайомих.

У вівторок буде точний аспект Сатурна і Нептуна, який "посприяє” приборкання своїх емоцій і бажань: приклавши зусилля, ви зможете піти від закручених станів і роздратування. Для цього треба перестати сприймати все через себе і спробувати оцінити ситуацію філософськи, з точки зору незалежного експерта.

У середу Місяць перейде в знак Лева: це додасть артистизму, грації та впевненості в особистій бездоганності.

Таке бажання збережеться в четвер і в п'ятницю до 19:30: зміна іміджу, бажання ефектно виглядати, прагнення до публічності і творчості подарують впевненість і радість. Ви можете настільки захопитися "грою” з оточуючими і з собою, що абсолютно забудете про насущні проблеми.

У суботу та неділю вас заспокоїть і задовольнить рутинна діяльність, пов'язана з роботою на дачі або по будинку. Корисно розібратися з усіма невідкладними справами, необхідними дорученнями та обіцянками: вся подібна діяльність пройде скрупульозно і успішно.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1471 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]