phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:12
Астропрогноз на період з 11 по 17 березня


Сонце знаходиться в знаку Риб. Представники цього знаку зараз переживають інтенсивний період, який в залежності від їх дій може бути зі знаком "плюс" або із знаком "мінус". У вівторок почнеться період нового Місяця.

Риби - загадкові, містичні представники водної стихії, для яких найважливіше - це їх внутрішнє життя і можливість допомогти іншим.

У понеділок останній місячний день, і в 22:51 за московським часом Сонце і Місяць з'єднаються в знаку Риби, тобто відбудеться молодик. Аспект молодика 2 дні сходиться і стільки ж розпадається: ці дні - період самого зниженого життєвого тонусу і заморожених життєвих сил. Таке відчуття, ніби знову настала зима, і ми змушені терпіти холод і втому у відсутності сил і натхнення. Але вже з вівторка сили потихеньку починають прибувати.

У вівторок починається період нового Місяця: сили поступово припадають, і нас очікує більше інтенсивних рухів. Але не варто забувати, що до 18 березня Меркурій ретроградний, тому ще тиждень не рекомендується затівати щось нове. І хоча зростаючий Місяць сприяє тому, щоб ми переймалися новими справами, планами і дивилися в майбутнє, все ж фіксувати нові угоди, відносини і договори краще після 18 березня.

Весь тиждень носить рутинний характер: немає ні сильних сплесків вгору, ні падінь вниз. Цей тиждень - затишшя перед бурею, яка очікується в останній декаді березня. Але це буде не та буря, яка змете все на своєму шляху і залишить руїни. Нас очікує тиждень, насичений красивими, ефектними позитивними аспектами, завдяки яким кожен з нас зможе пережити радісні відчуття, внутрішню наповненість і енергію. А поки що ми займаємося своїми справами, виконуємо обов'язки і підтримуємо гармонійний світогляд.

У понеділок Місяць знаходиться в Рибах. Незважаючи на початок робочого тижня, хочеться розслабитися і відпочити в колі друзів. Не рекомендується вживати алкоголь: коли Місяць у Рибах, результат тусовок, особливо якщо супроводжуються вони вживанням спиртного, розчаровує. Замість того, щоб повеселитися або розслабитися, ви будете почувати тугу і спустошення.

У вівторок Місяць і Марс переходять в знак Овен: ми відчуваємо більше енергії, бажань і можливостей. Зневіра і депресія змінюються підвищеним станом тонусу, завзяттям до активності, суспільним справам і публічним виступам.

У середу і четвер Місяць йде по Овну: активність і імпульсивність наростають ще більше: актуальні поїздки, спортивні заняття і знайомства.

У п'ятницю та суботу Місяць знаходиться в Тельці: досить спокійні дні, протягом яких будете оточені красою, комфортом і приємним спілкуванням. Дні обіцяють неспішність у діях і думках, впевненість у завтрашньому дні, гармонію і спокій.

Але вже з ранку неділі Місяць переходить у Близнюки - самий активний і комунікабельний повітряний знак. Цей день краще провести динамічно, відвідуючи виставки, концерти, магазини. Актуальними зустрічі з приятелями і навчання, особливо самоосвіта.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1747 | Додав: admin | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]