phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:36
Астропрогноз на період з 11 по 17 лютого


Сонце знаходиться в знаку Водолій - на світ з'являються самі непередбачувані представники повітряної стихії, які в одну мить можуть різко змінити своє життя і, забувши про минуле, ринутися в нове майбутнє. Водоліям цікаві тільки абстрактні ідеї, новаторство і оригінальність.

Місяць зростаючий. У неділю був молодик, що знаменує початок нового 2013 року за китайським календарем: тепер водяна Змія повноправно вступає на трон. На зростаючому Місяці ми починаємо все нове: планування, підписання договорів, зустрічі, знайомства та ремонти. Все вище перелічене може обернутися чимось вдалим і серйозним, тому треба використовувати протягом двох тижнів для того, щоб закласти фундамент для майбутніх відносин і справ.

Сатурн, що втілює дисципліну, порядок і борг, в середині тижня стає статичним на два тижні: у цей період його сила буде максимальною. За цей час нам потрібно грамотно розібратися з усіма ситуаціями, закрити моральні та матеріальні борги, виконати обіцянки і розставити пріоритети у відносинах. Іншими словами, слід прагматично підійти до всіх життєвих ситуацій і зробити все те, що ми повинні були зробити і не зробили. Якщо чинити опір енергії Сатурна (лінуватися, порушувати встановлені домовленості), можуть виникнути неприємності. Це гарний час для глибокого самоаналізу і змін.

У понеділок Венера перебуває в квадраті до Сатурна: романтичний настрій можуть змінити апатія і байдужість: або нам самим не захочеться романтики, або цьому посприяють обставини. Можливі паузи в спілкуванні, охолодження у відносинах. Місяць знаходиться в знаку Риби і сприяє пануванню відчуженого внутрішнього стану.

У вівторок життя, як мовиться, налагоджується: Меркурій гармонійний до Сатурна і Плутона: добре пройдуть ділові зустрічі, нові контакти, вдалі будуть телефонні дзвінки, вам вдасться з'явитися в потрібному місці в потрібний час. Такий прогноз актуальний і в середу - Місяць переходить в Овен - енергія наростає з кожним днем. Місяць у Овні - немов енергетична доза для здійснення всіх ваших справ. У четвер це посилюється ще в два рази: відчуваються перспективи, зростає оптимізм і гарний настрій. У п'ятницю-суботу Марс гармонійний до Сатурна і Плутона: всі наші ідеї та плани увінчаються результатом. Відмінний час для конкретних дій. Місяць знаходиться в знаку Телець і сприяє тому, щоб ми грамотно розрахували свої сили та вдало завершили всі справи. У неділю Місяць знаходиться в Тельці: заспокоять і порадують красиві речі, інтер'єр, смачна їжа і якісні покупки.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1568 | Додав: admin | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]