phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:57
Астропрогноз на період з 12 серпня по 18 серпня


Сонце знаходиться в знаку Лева. На світ з'являються амбітні, артистичні люди, налаштовані домінувати і наказувати. Коли потреба в авторитеті і влади залишається незадоволеною, Леви впадають у депресію. І тільки вірна свита здатна повернути Лева до життя, переконавши його у власній неперевершеності. Місяць зростаючий.

Місяць зростаючий - це означає, що актуально починати нові справи, обмірковувати плани, а також втілювати їх у життя. Прекрасні знайомства, ділові та особисті зустрічі, запуск проектів та укладення договорів.

Оглядаючи майбутній тиждень, можна виділити домінанту тижня - четвер, коли Меркурій буде в гармонії з Ураном. Це той день, коли гарні зустрічі, приватне і колегіальне спілкування, а поїздкам супроводжує успіх. Можливі раптові, але правильні і корисні покупки. Весь інший тиждень пройде досить спокійно, без емоційних спалахів і різких подій.

У понеділок Місяць перебуває в Терезах. У настрої може панувати нерішучість: важко зробити вибір при наявності декількох рішень. При цьому в спілкуванні з людьми ми будемо виявляти люб'язність, толерантність і дипломатію. Налаштованість на естетику і комфорт. Коли Місяць йде за знаком Терези - саме час займатися власною красою, приділяти увагу одягу і зовнішності. Вдало пройде відвідування салону, стрижка і зміни в іміджі.

У вівторок і середу Місяць у Скорпіоні. Загальний фон дня стає дещо настороженим, люди закриваються і йдуть в себе, відштовхуючи своєю похмурістю. Намагайтеся не захоплюватися філософствуванням і самоаналізом: у ці дні самозаглибленість пройде з відтінком похмурості, і може зіпсувати вам настрій.

У четвер Місяць переходить у знак Стрільця: прекрасний день для контактів, спілкування і далеких поїздок.

У п'ятницю Венера - планета відносин і любові переходить у Терези. Несвідомо захочеться досягти гармонії в партнерських відносинах, і що найприємніше, це вдасться. Зворушливі зустрічі, визнання і ніжність в союзі у цей день забезпечені. Місяць у Стрільці: особливо вдало пройдуть поїздки в приємній компанії.

У суботу та неділю Місяць переходить у знак Козерога: ви можете відчувати самотність, навіть якщо видимих причин для занепокоєння немає. Постарайтеся влаштувати для себе свято чи знайти людину, яка може вас розвеселити і зарядити оптимізмом!

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1543 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]