phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:05
Астропрогноз на період з 13 по 20 серпня

Сонце знаходиться у вогняному Леві. До 19 серпня Місяць спаде. А в неділю буде молодик.

Головні відмітні якості народжених під знаком Лева - гордість і бажання завжди бути в центрі уваги. Тому, щоб підтримувати гармонійні відносини з представниками цього знака Зодіаку, необхідно постійно підкидати "поліна” з компліментів в камін їх самолюбства. Це не той тип людей, яким варто відкривати очі на їхні недоліки і намагатися вплинути, впливаючи прямолінійністю. Найменша критика або несхвалення, що торкнулися їх зовнішності, самовираження або дітей назавжди постане непереборним бар'єром між вами і Левом.

Місяць буде спадати до 19 серпня, а в неділю - молодик. У зв'язку з цим кінець тижня характеризується психологічною нестабільністю і часто сильними і несподіваними емоційними сплесками.

Понеділок і вівторок - самі гармонійні і успішні дні цього тижня. Якщо потрібно встигнути зробити покупки, поїздки або зустрітися з важливими людьми, то саме час це зробити, поки Місяць перебуває у Тельці, а Меркурій гармонійний до Венери. Спілкування пройде з легкістю і продуктивністю, зустрічі з інформацією стануть першим кроком до великої дії, а читання, навчання і торгівля обов'язково згодом принесуть плоди успіху.

У середу Сонце робить квадрат до Сатурна: не рекомендується шукати розуміння у керівництва і тим більше намагатися переконати начальника у своїй правоті. Зробити це буде не просто: може скластися враження, що люди тільки й роблять, що провокують вас на грубість, а обставини складаються виключно несприятливим чином. Головне - не треба конфліктів і грубості по відношенню до дітей. Вихід потужної негативної енергії потрібно шукати в структуруванні чого-небудь, наведенні порядку та спорті.

Ця ситуація буде актуальна і в четвер, коли Місяць перейде на знак Близнюків: до спорту і генерального прибирання доречно додати інтелектуальну діяльність і систематизацію своїх праць. Якщо використовувати такий сильний аспект з користю і конструктивністю, можна в буквальному значенні створити шедевр.

П'ятниця, субота та неділя - найбільш динамічні дні на цьому тижні: можна не втриматися і все-таки зірватися на конфлікт, наполягаючи на своєму. У п'ятницю Марс не гармонійний до Плутона, але гармонійний до Юпітера: інтелектуальна робота буде дуже доречна для людей творчої спрямованості: художників, журналістів, письменників, фотографів, дизайнерів. Акуратність варто проявити тим, хто наділений владою і разом з тим впертим і гордим характером: ви можете бути надмірними з підлеглими.

У неділю - молодик. Нехай вас не пригнічують знижений тонус або несподівані зміни в настрої, пам'ятайте: в такі переломні моменти, як повний місяць або чверть, все може бути набагато гірше. Що ви можете зробити для того, щоб убезпечити себе від непередбачених неприємних ситуацій? Відкладіть авантюрні подорожі і проведіть вихідні вдома, на дачі, в колі сім'ї, постарайтеся уникнути візитів в лікарню і дій, які можуть туди привести, а також проявіть обережність у спілкуванні з малознайомими людьми і добре подумайте, перш ніж погоджуватись на нове знайомство.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2138 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, серпень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]