phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:46
Астропрогноз на період з 15 по 21 липня


Сонце знаходиться в знаку Рак: дні народження святкують найчутливіші і ранимі люди. Місяць зростаючий.

Зазвичай у Раків дуже розвинені містичні здібності, дар передбачення і передчувань. Інтуїція їх ніколи не підводить: ці представники водної стихії тонко відчувають брехню, а ночами їм часто сняться віщі сни.

Місяць зростаючий, і значить, все нові справи узгоджуються з космічними вібраціями. Але Меркурій до 20 липня все ще буде ретроградним, і, враховуючи це, треба розуміти, що успіх на цьому тижні сприяє тільки тим справам, які вимагають перегляду. Зараз до них можна повернутися: це стосується і відносин, і проектів, і планів, пов'язаних з покупками. Все, що вже колись мало місце бути, але не увінчалося результатом, цього тижня може знову стати на порядок денний і грамотно завершитися.

Настає тиждень статичного Урана - вищої планети всього нестандартного. Коли Уран статичний, можуть відбуватися незвичайні ситуації, несподівані зустрічі й різкі зміни в обставинах. Тому настроюйтеся цього тижня бути готовим у будь-який момент прийняти нове рішення. Не варто фіксуватися в якійсь точці і перебувати в непохитному стані: краще бути готовим дуже мобільно розгорнутися навіть на 180 градусів.

Оглядаючи тиждень, треба сказати, що попереду нас чекає багато позитивних аспектів, які свідчать про те, що цей період не забарвлений похмурістю, мінором і сумом. Навпаки, в ньому багато позитиву, і якщо скористатися цією енергією грамотно, то до повного місяця, який буде в наступний понеділок, можна прийти з непоганими результатами.

У понеділок Місяць перебуває в Терезах: можливі сумніви, зміни в рішеннях, і в той же час настрій на дипломатію, миролюбність і бажання бачити навколо себе тільки прекрасне. Все це сприяє спокійному плину енергії і триватиме до вівторка.

У вівторок після 17:30 Місяць перейде в знак Скорпіона: ми станемо більш закритими, підозрілими і настороженими. Тепер, від сумнівів і стратегій ми перейдемо до досягнення своїх цілей на практиці. До кінця тижня нам будуть в цьому сприяти гармонійні аспекти Юпітера з Сатурном, Юпітера і Нептуна, Сатурна і Нептуна, а також дедалі ближчий з'єднання Марса і Юпітера: у нас буде багато сил, і якщо ми сфокусуємо всю енергію на одній меті, то, дійсно, зможемо втілити її в конкретний результат.

Середа-неділя - самі конструктивні дні, які можна використовувати для вирішення питань в бізнесі і навчанні. Гарні поїздки, а в плані відносин (і ділових, і сімейних, і любовних) саме час підбивати підсумки і робити висновки про те, наскільки вони перспективні.

У п'ятницю та суботу Місяць знаходиться у вогняному знаку Стрільця, що говорить про рух вперед, поїздках, активній роботі і не менш активному відпочинку.

У неділю Місяць у Козерозі: це день перед повним місяцем, коли емоційний фон нестабільний. Можливе відчуття завойовника: прагнення захоплення територій, підкорення горизонтів, тобто - активність і динаміка. Але, пам'ятаючи про те, що Місяць у Козерозі - все ж нам буде властиво проявити практичність і дисципліну у всіх своїх непередбачуваних прагненнях.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1357 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]