phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:01
Астропрогноз на період з 16 вересня по 22 вересня


Сонце знаходиться в знаку Діви.
Місяць буде рости останні дні, і після повного місяця в четвер, почне спадати.


Плутон статичний до 20 вересня, і всі процеси, які відбуваються в нашому житті зараз, ще підігріті силою цією драматичною планетою: життя сприймається більш серйозно, події - доленосно, а щоденна робота і з'ясування відносин йдуть з найбільшими енергетичними включеннями.

У понеділок Меркурій в опозиції з Ураном: багато нових зустрічей, знайомств і розмови несподівані, випадкові і дуже вдалі, заплановані ж - навпаки, можуть піти не за задуманим сценарієм або зовсім зірватися. Місяць у Водолії: найкраще, що може відбутися протягом дня завдяки цьому аспекту - осяяння при активному пошуку виходу зі складної ситуації. У цей день ви здатні на інтуїтивні рішення - абсолютно оригінальні, які не укладаються в стереотипи.

У вівторок Меркурій в гармонії з Марсом. Хороший аспект для всіх, хто вчиться, займається бізнесом і туризмом. Непоганий час для ділових переговорів, вирішення стратегічних питань і зустрічей з партнерами. Єдине: вплив Урана настільки сильний, що хід зустрічей може змінюватися, розмови стосуватися зовсім несподіваних тем. Це не означає, що зустрічі будуть провальними, вони просто підуть за іншим сценарієм, і вам треба бути морально до цього готовими.

У середу Венера з'єднається з Сатурном, а Місяць буде в Рибах. На таких аспектах можливі серйозність і холодність у відносинах , а також бажання дистанціюватися. Однією з причин може стати прагнення партнерів зосередитися на роботі, улюбленому захопленні або своєму здоров'ї. Враховуючи те, що вища планета Уран робить гармонійний аспект у четвер, ті відносини, які без сумніву можна назвати "глибокими", "щирими" і "серйозними" не піддані будь-якої загрози. Навпаки, в цей період дві людини відчують, що здатні не чіплятися за дурні підозри, ревнощі і недовіру, адже їхні стосунки вийшли на новий рівень з міцним фундаментом - довірою.

Також ці аспекти гарні для будівництва, архітектури та занять нерухомістю.


У четвер - точний аспект повного місяця, який почне формуватися з вівторка, і буде розпадатися до суботи. Будьте готові до нестабільного емоційного стану в цей період, а також до дивних витівок і підвищеної вимогливості з боку вашого оточення. Повний місяць впливає так сильно на всіх нас, тому намагайтеся, незважаючи на неадекватність інших, реагувати на всі ситуації зі спокоєм Будди.

У п'ятницю Місяць убуває і переходить на знак Овна. Меркурій у квадраті з Юпітером: день перенасичений різноплановим спілкуванням, зустрічами, поїздками, розмовами, але за всім цим нічого не стоїть - теми поверхневі, а спілкування без подальших перспектив. Можливі ситуації, в яких вам буде важко вчасно зупинитися і сказати "ні". Тут варто проявити твердість, інакше ризикуєте розчаруватися, програти через сьогочасні вигоди. Краще не поспішати, не приймати різких важливих рішень і стримувати себе від надмірних поривів.

У суботу Сатурн гармонійний до Плутона. Хороший день для нерухомості, зміни обстановки в квартирі, ремонтів, глобальних рішень і придбань. Цей аспект починає діяти з середи, але точним стає тільки в суботу. Місяць у Овні. Незважаючи на те, що Місяць почав спадати, ви сповнені бажання експансії, динаміки і якихось грунтовних і серйозних базових рішень. Це прекрасно! Дійте, поки є можливість!

У неділю Місяць переходить у знак Тельця, привносячи в життя більше спокою. Багато дії продиктовані бажанням комфорту - душевного і фізичного: смачно поїсти, насолодитися естетикою, тишею, гарним видом з вікна і приємною розмовою.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1449 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]