phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:09
Астропрогноз на період з 17 по 23 червня

Сонце знаходиться в знаку Близнюки останні дні та в п'ятницю о 8 ранку перейде в знак Рака. Протягом тижня Місяць буде рости. У неділю почнеться повний місяць.

Зростаючий Місяць сприяє початку, розвитку і просуванню всього нового: зараз добре приступати до рішучих дій і намагатися щось змінити. З п'ятниці будуть відчуватися підвищені емоційні включення у все, що відбувається: те, до чого ви зазвичай були байдужі, почне хвилювати і викликати різку реакцію у відповідь.

У понеділок Марс в гармонії з Ураном, а Місяць знаходиться в знаку Терези. Можливі гармонійні взаємини з партнерами і колегами, угоди в думках і конструктивні бесіди. Ви легко справляєтеся з роздратуванням, потрібно не обтяжувати ситуацію і не зациклюватись на невдачах. Цей миролюбний настрій збережеться і у вівторок.

У середу Сонце з'єднається з Юпітером, а Місяць з 9:30 ранку перейде в Скорпіон. Сонце з Юпітером сприяють підвищенню впевненості, а оскільки з'єднання відбувається в знаку Близнюки - йдеться про впевненість інтелектуальної. Ви можете бути впевнені у своїх знаннях і в інформації, якою володієте. Кожна людина, чим би вона не займалася, відчує приплив життєвих сил і бажання домогтися чогось більшого. При Місяці в Скорпіоні це бажання буде скоріше не показним, а прихованим. Все, що сприяє нашому розвитку та просвіті буде даватися легко: навчання, лекції, походи в музеї, виступи, іспити. Ті, хто бере участь у підготовці до іспитів або приймає їх, отримають велике задоволення від процесу: все може пройти в сприятливій обстановці.

У четвер цей вплив зберігається, хоч і стає менш контрастним. А в п'ятницю Меркурій з'єднується з Венерою: у цей період гарні покупки, що сприяють підвищенню вашої привабливості, а також пов'язані з естетикою та вишуканістю. Всі зустрічі, в тому числі і любовні, стають більш продуманими і конструктивними. День наповнений приємними дзвінками і поїздками, гарні будь "зустрічі” і з мистецтвом, відвідування лекцій і покупка книг. З 11:30 Місяць перейде в знак Стрільця: відмінно пройде все, що пов'язано з розвитком і далекими поїздками. Виникне бажання незалежності і свободи, але не різке, а легке - це відчуття того, що ви й самі можете добитися бажаного незалежно від когось.

У суботу Місяць знаходиться в Стрільці: зберігається бажання подорожей, спілкування і переміщень. У неділю Місяць в 11 ранку перейде в знак Козерога, і наш настрій переміститься в бік серйозності, реальності і прагматизму. Не залишаться без уваги і наростаючі емоційні скачки: о 14:30 - точний аспект повного місяця, після якого сильне емоційне включення буде розходитися ще два дні.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1468 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]