phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:27
Астропрогноз на період з 18 по 24 листопада


До 22 листопада Сонце буде перебувати в знаку Скорпіон, і в п'ятницю в 4:40 за київським часом перейде на знак Стрілець. Місяць на цьому тижні спадний.

Минулої неділі о 18:00 був точний аспект повного місяця. Проте його вплив збережеться в понеділок і частково у вівторок. Ці два дні характеризуються емоційною неадекватністю, безсонням, можливими збоями здоров'я, раптовими нападами страху. Статичний Нептун, який буде актуальний ще тиждень, активізує в нас сум'яття, а аспект повного місяця тільки підсилює цей вплив. У зв'язку з цим, ви можете безпідставно впадати в стани паніки, зневіри, смутку або люті. Найголовніше - розуміти, що все це тимчасово, і пройде, як тільки аспекти підуть на спад.

Найнадійніший спосіб боротьби з небажаними емоціями - перенесення уваги на щось цікаве, заняттям активністю. Універсальним засобом проти поганого настрою на діючих аспектах стане співпереживання, співчуття невдачам іншої людини і будь-яка допомога. Щоб відпустити біль, перенесіть увагу з себе і своїх емоцій на інший об'єкт: Нептун зараз стоїть у сильній позиції, а Нептун, як відомо, є уособленням співчуття і глибокого сприйняття чужих страждань.

У понеділок Місяць у Близнюках: спостерігається невеликий спад драматизму, який міг бути присутнім у вихідні. Думки стають легшими і позитивнішими, добре проходять всі контакти, поїздки, а справи вирішуються з оптимізмом.

Формуючи розклад на тиждень, зустрічі та поїздки краще планувати на вівторок. У цей день Місяць буде як і раніше в Близнюках, а Марс стане гармонійний до Юпітера, розширюючи ймовірність вдалих контактів і підвищуючи можливості успішних взаємин з протилежною статтю. Розвиваючі та інтелектуальні заходи можуть пройти більш активно і динамічно. Не забувайте, що Місяць убуває, а значить, актуальніше справи доробляти, а не починати.

У середу Місяць перейде в знак Рака, що говорить про наростання емоційної закритості, налаштованості на своє внутрішнє життя, сім'ю, дітей і життєві справи. Можна здаватися сентиментальним і вразливим, особливо чутливим до слів близьких вам людей.

У четвер Меркурій гармонійний до Плутона: гарний день для інтелектуальної активності в будь-яких сферах діяльності, поїздок, зборів і нарад. Підписання договорів, робота з документами пройде динамічно і успішно.

У п'ятницю Місяць і раніше знаходиться в Раку. Можна знову протягом дня випробовувати підвищену вразливість або спостерігати це в оточуючих вас людей. Проявіть більше почуттів до близьких, адже на таких аспектах у всіх є схильність більш глибоко приймати все, що відбувається.

У суботу Венера в гармонії з Сатурном, а Місяць перейде в знак Лева: емоційно ми станемо більш розслабленими і розкутими, поведінка придбає артистизм і якусь театральність. Гармонійний аспект для любовних зустрічей, конструктивних розмов. Можна отримати задоволення від занять мистецтвом, спорту та всіх процедур, спрямованих на удосконалення себе.

У неділю Сонце негармонійне до Нептуна: на такому аспекті ви можете відчути внутрішню незібраність, незрозумілі відчуття, що заважають зосередитися на ділі. Є ймовірність навіть піти в депресію, впиваючись самотністю і сльозами. Гарний вихід - музикування або відвідування концертів. Тим більше, що Місяць і раніше в знаку Лева: якщо знайти можливість для самовираження, навряд чи залишиться час для переживань.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1371 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]