phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:27
Астропрогноз на період з 18 по 24 лютого


Місяць на цьому тижні зростаючий. Тому показані нові справи, зустрічі та знайомства. Тиждень статичного Сатурна триває, а значить, актуально віддавати борги, підводити підсумки, формувати розклад та правила.

23 лютого в 12:30 Меркурій розгорнеться на ретроградний рух. Ця планета відповідає за прийняття рішень, контакти і зв'язки. У період, коли Меркурій ретроградний, ми стаємо розсіяними, можемо плутати імена і дати, забувати про дрібні справи та бути неуважними до деталей. На такому аспекті не рекомендується здійснювати покупки, особливо дорогі і незаплановані. Також протягом трьох тижнів не варто починати ремонт, підписувати нові угоди або переоформляти документи. Меркурій в іншому напрямку символізує повернення до колишніх справ і незавершених процесів, а також сприяє тому, щоб ці справи успішно завершилися.


У понеділок-вівторок Місяць знаходиться в знаку Близнюки. Актуальні переміщення, розмови про все і ні про що, суєта і порожня балаканина. Комусь це йде на користь: вдається розрядити напружену атмосферу в колективі і з гумором вирішувати серйозні питання. А когось, навпаки, подібна обстановка надмірно розслабляє, в результаті чого значно знижується працездатність і уважність.


До середи дні йдуть в досить монотонному і звичному режимі, а у другій половині дня Місяць переходить в Рак. Ми стаємо більш сентиментальними і чутливими до критики. У середу добре присвятити себе домашнім турботам, догляду за дітьми та спілкування з родиною.


У четвер Сонце з'єднується з Нептуном - починається саме ідеалістичний, меланхолійний настрій, який триватиме до кінця тижня. Любовні стосунки стають теплішими і міцнішими, відчувається схильність до всіх тонких вібрацій: хочеться відвідати театр, музичний концерт і займатися творчістю.


Місяць у Раку, і тому актуальні питання, пов'язані з кровними родичами: допомога по господарству та участь у житті близьких людей припадуть до місця в п'ятницю.


А на вихідних, в суботу і неділю, Місяць переходить у знак Лева. З'являється яскраве бажання розважитися і продемонструвати свої найсильніші сторони, зачарувати оточуючих і затьмарити суперників. У суботу повноправно вступає в силу ретроградний Меркурій, тому всім, хто вирішив призначити на цей день важливу зустріч, краще уточнити всі домовленості, адже Меркурій непередбачуваний!


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1439 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]