phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:33
Астропрогноз на період з 19 серпня по 25 серпня


Сонце знаходиться в знаку Лева до 23 серпня, і в п'ятницю о 1:00 за київським часом перейде на знак Діви. У ніч з вівторка на середу буде повний місяць.


Місяць зростаючий на самому початку тижня, але в ніч з вівторка на середу буде повний місяць. І з середи Місяць почне спадати. Оскільки в середу складається аспект повного місяця, емоційна залученість починає наростати вже на початку тижня (понеділок-вівторок). Різкі перепади настрою і занадто чутливе ставлення до всього, що відбувається, може проявитися у вас і у оточення. Тому, потрібно бути готовим до різних реакцій оточуючих на ваші дії. Навіть на розумні зауваження чи пропозиції можна отримати нез'ясовний протест. Такі, піддані впливу повного місяця, дні будуть до четверга.

Тиждень не рекомендований для вирішення серйозних питань у бізнесі: в кінці тижня Сонце з Меркурієм будуть робити опозицію до Нептуна, що дає ілюзії і фантазії, а, значить, помилковість при прийнятті важливих рішень.

У понеділок-вівторок Місяць у Водолії: яскраве бажання свободи, переміщень, рухів і подій при наростаючому емоційному напруженні.

У середу-четвер Місяць знаходиться в знаку Риби, що додає ідеалізацію, втеча від реальності через різні форми розслаблення.

У середу Юпітер негармонійний до Урану: середа і найближчі до нього дні характеризуються нетерплячістю і недоліком здорового глузду, бажанням свободи без відповідальності. Прагнення до пригод, але без корисної мети. Недоречні фінансові угоди, підписання контрактів і укладення фінансового партнерства: все це може привести за собою втрати в бізнесі.

У п'ятницю-суботу Місяць у Овні: нам захочеться яскравих обставин, рішучості, дій, але вони можуть бути негармонійні.

У суботу Венера робить квадрат до Нептуна, що говорить про емоційні і спроби змінити інших. Ви можете під впливом образи чи роздратування намагатися нав'язати партнерові свою думку, виходячи, як вам здається, з кращих спонукань. Такі спроби можуть викликати протест і опір. Застосування грубої емоційної сили у відносинах - неправильний хід, тому потрібно пробувати впливати на партнера більш дипломатично.

Сонце з'єднується з Меркурієм у Діві, роблячи опозицію до Нептуна, і це також вносить певну неадекватність в дії.

У неділю Місяць у 16:00 перейде на знак Телець, і в другій половині дня з'являється більше впевненості і заспокоєння.

Головна порада на цей тиждень - дипломатія і толерантність. Не вступайте ні в які суперечки, навіть якщо ви вважаєте, що праві. Зараз не той час, коли треба з'ясовувати стосунки, збиратися колективами і відстоювати свою правоту. Краще сконцентруватися на собі, згрупуватися, щоб не включитися ні в які баталії, а зберегти свої сили і резерви для повноцінного життя.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1452 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]