phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:33
Астропрогноз на період з 1 по 7 квітня


Сонце знаходиться в знаку Овен: на світ з'являються самі сміливі, мужні і енергійні люди. Місяць — спадний.

Головна перевага Овнів у тому, що вони готові прорватися через бездіяльність, подолати обставини і почати нову справу, що завжди дуже складно. Тут же криється і головний недолік Овнів: завоювавши фортецю, вони не в силах її зберегти і утримати, тому кидають свій трофей і поспішають на пошуки нової.

Місяць на цьому тижні спадний. Тому сили з кожним днем покидають нас, і необхідно їх економити. Венера, Уран і Марс в Овні - а коли стільки планет перебуває у вогняному знаку, ми можемо відчувати збудження і хвилювання напередодні чогось грандіозного. Дуже хочеться змін, але з ними краще не поспішати.

Статичний Плутон до середини квітня загострює почуття: ми будемо схильні надмірно драматизувати все, що відбувається і надавати звичайним подіям сакральний зміст. Зазвичай на статичному Плутоні остаточно завершуються старі процеси або оголюються глибокі проблеми, з якими довгий час ми грали в хованки. На цей раз вони нас знайшли!

Квітень місяць не буде гладким і легким: нас чекає багато забутих питань, які доведеться згадати і вирішити. В процесі цього ми можемо відкрити для себе особисті можливості і розгледіти оточуючих людей з нової сторони. На жаль, не завжди з кращої. Тому в квітні всім нам знадобиться витримка і спокій, щоб пережити можливі невдачі. Кращий вихід - енергетичні практики: йога, цигун, медитації і молитви.

У понеділок Сонце робить квадрат до Плутона і гармонійний аспект до Юпітера. Ті, хто наділений владою, керують людьми, викладають і займають "горду” соціальну позицію, сьогодні можуть бути задоволені собою і своєю роботою. Хороший день, щоб організувати справу або бути кимось організованим. Місяць у Стрільці: вдалі поїздки, відрядження і контакти з іноземцями.

Вівторок і середа - ті дні, коли на перший план виходить робота. У справах проявляйте працьовитість, поступовість і самоконтроль. Аскетизм сьогодні зовсім не шкідливий: обмеження в харчуванні і задоволеннях благотворно вплинуть на ваш тонус і посприяють стрімкого розвитку справ.

З четверга на п'ятницю рух наростає: у планах з'являються цікаві зустрічі, в життя приходять несподівані люди.

У суботу у вас з'явиться відчуття спокою і бажання самоти. Але розслабитися можна різними способами. Віддавайте перевагу духовному шляху: йога і медитації допоможуть розібратися в собі на відміну від алкоголю, який внесе у ваше стан зайве хвилювання і фізичний дискомфорт.

У неділю вас раптово охопить полум'я любові і пристрасті: у відносинах можливі яскраві визнання, красиві вчинки, емоційні розмови і полум'яні обійми. Порада тільки одна: як би не було добре і щасливо, тримайте дистанцію з партнером, інакше ризикуєте згоріти заживо.


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1504 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]