phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:56
Астропрогноз на період з 23 вересня по 29 вересня


Сонце знаходиться в знаку Терези. Місяць убуває. Почалася остання неділя статичного Плутона, коли все, що відбувається в нашому житті, може сприйматися досить драматично.


Образи потроюються, незгода партнера сприймається в багнети, а невпевненість і невдачі мають сильну руйнівну дію. Особливо залучені в ситуації люди, що народилися під знаком Скорпіона, а також люди, які перебувають на керівних постах і через яких проходять великі грошові кошти. Через них зараз йде дуже сильна енергія, впоратися з якою зовсім непросто. Головна порада - не драматизувати, не посилювати ситуацію, а шукати плюси і намагатися підтримувати гарний настрій: або ви постараєтеся керувати своїм настроєм, або будете у нього в підпорядкуванні.

У понеділок Місяць у Тельці: є бажання естетики, комфорту, захищеності і немає ніякого настрою воювати, доводити свою правоту і статус. Сили з кожним днем ​​зменшуються, тому на спадний Місяць нам краще зосередитися на завершенні розпочатого раніше і намагатися економити сили.

У вівторок з 11:00 Місяць переходить у Близнюки, де пробуде ще й всю середу: ці два дні гарні для поїздок, переміщень, спілкування, нових знайомств, різного роду активних справ, які пройдуть, правда, без великого напруження і без вражаючих результатів.

А в четвер заходи, пов'язані з туризмом, торгівлею, розвиваючими програмами і зборів можуть бути дуже ефектними. У цей день непогано робити покупки, у тому числі і дорогі. З усього тижня це найкращий день для спілкування і важливих зустрічей, подорожей та угод .

У п'ятницю Місяць переходить у знак Рака, активізуючи в нас сентиментальність, співчуття і навіть деяке бажання поплакатися.

У суботу при Місяці в Раку Венера робить напружений аспект до Марса: на рівному місці можуть виникнути подразнення, нерозуміння, ревнощі і образа. Цей аспект говорить про не найкращі почуття між партнерами, про розбіжності і суперечки. Вихід є - перейдіть на мистецтво, займіться спортом або краще музикою.

У неділю з 11:00 Місяць переходить у знак Лева: хороший день для спілкування і занять із дітьми. Можна поспілкуватися з дітьми на рівних, із задоволенням пограти і відчути близький духовний зв'язок. Хороший день для всіх публічних людей, і тих, хто хоче робити враження.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1480 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]