phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:26
Астропрогноз на період з 24 по 30 червня

Сонце знаходиться в знаку Рак: на світ з'являються самі уразливі, ранимі й емоційні люди, які можуть усе життя пам'ятати дитячі образи або грубу фразу, необережно кинуту на їх адресу. Місяць убуває.

Про всяк випадок, коли спілкуєтеся з Раком, намагайтеся дотримуватися максимальної дипломатичності. Задоволені Раки, які перебувають в хорошому настрої, виглядають самими милими й ласкавими людьми на світі. Коли вони посміхаються, говорять приємні слова або надають допомогу, не виникає сумніву в тому, що вони роблять це щиро. Тим не менш, Раки - чудові актори і можуть зіграти на слухняних і поступливих добряг настільки майстерно, що ніхто їх не розкусить.

Місяць убуває, отже, і наші життєві сили поступово тануть: енергію, яка злишилася краще вкласти у завершення справ, розпочатих на зростаючому Місяці. У неділю був повний місяць, тому в понеділок і вівторок вплив цього аспекту зберігається, висловлюючись у вашому емоційно розслабленому стані. Оскільки повний місяць пройшов по осі Рак-Козеріг, провідною причиною переживань стануть сімейні відносини між поколіннями. Можливий різний погляд на одні й ті ж речі, непоступливість, упертість і сварки.

У понеділок Місяць перебуває в Козерозі: перший день робочого тижня краще провести за спланованою схемою і з маскою заклопотаності на обличчі. Цю маску є сенс надіти заради того, щоб колеги не прийняли вас за неробу, оскільки, коли Місяць у Козерозі, наша легковажність або легке ставлення до життя може тлумачитися досить неоднозначно.

У вівторок Місяць переходить у знак Водолія, сприяючи більшої відкритості і свободи наших рухів. Якщо ви намітили зробити покупку, краще зробити її в перші два дні тижня, тому що в середу в 16:00 Меркурій розгорнеться на ретроградний рух і буде в ньому ще три тижні. У цей період небажано починати нові справи, реалізовувати проекти і заводити партнера. Краще повернутися до чогось раніше започаткованого та незавершеного: закінчити завдання по роботі, дочитати книгу, з'ясувати стосунки.

У середу буде дуже хороший аспект Сонця до Сатурна і Нептуна. Розворот Меркурія відбудеться на цих сильних мажорних аспектах, задавши тон трьом наступним тижням. Те, до чого ви повинні повернутися з метою завершення, пройде з успіхом: інтуїтивно ви зрозумієте, як вам потрібно діяти, щоб блискуче довести справу до кінця. Рано вранці Юпітер - планета, що уособлює мету, успіх і розвиток, перейде із знаку Близнюки (де знаходиться близько року) на знак Рака. Це знаменує початок нової "юпітеріанской епохи”: ми станемо здатними до широких жестів, більш всепрощальними та чутливими. А Раки і люди, у яких в Раку знаходяться якісь планети, відчують бурхливий вплив Юпітера, яккий виразиться в помітно зрослої впевненості та успішності.

У четвер Місяць перейде в Риби: виникає деяка схильність внутрішнім відчуттям, переживанням і глибоких роздумів. Алкоголь в цей день краще не вживати, так як він тільки посилить ситуацію. Найкраще поспілкуватися з близькими людьми, оточити себе музикою, живописом або відвідати місця, пов'язані з самотою і відчуженістю. Венера перейде в знак Лева, і в найближчий місяць у вас зросте бажання стати учасником або глядачем "життєвих шоу”, яскравих подій і сильних емоцій. Вираз "життя - театр, а люди в ньому - актори”, буде як ніколи актуальним.

У суботу о 16:00 Місяць перейде в знак Овна: незважаючи на спадаючий Місяць і ретроградний Меркурій, у вас буде сильне бажання активності, спортивних вправ і поїздок. Це прагнення рухатися, а не стояти на місці, буде актуально і в неділю: коли Місяць йде за знаком Овна, фізичне навантаження просто необхідне.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1491 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]