phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:13
Астропрогноз на період з 25 лютого по 3 березня


Сонце знаходиться в знаку Риб: на світ з'являються самі загадкові і містичні люди, які вбирають в себе властивості, притаманні всім знакам Зодіаку.

Цих представників водного трігону не назвеш людьми публічними і легкими у спілкуванні: вони живуть в основному внутрішнім життям, і звичайно свої думки і почуття тримають у таємниці від інших людей. Пізнати себе Риби можуть через допомогу, співчуття і співпереживання, а також у творчості та мистецтві.

У понеділок - повний місяць, у зв'язку з чим наростає емоційна нестабільність, пік якої буде в 23:30. Розійдуться ці сильні вібрації тільки до середи, і їм на зміну прийдуть допомога, служіння, розуміння і співпереживання. Сонце знаходиться в квадраті до Юпітера: ми можемо бути незадоволені нашими досягненнями та розбудовуватися через те, що не відповідаємо своєму ідеалу. Підвищена амбіційність, бажання проявити індивідуальність і яскраво себе представити продиктовані не внутрішнім бажанням розвинути талант або втілити ідею, а прагненням комусь щось довести або за щось помститися.

У вівторок Меркурій з'єднується з Марсом. Меркурій символізує мислення, а Марс - дія, і складений аспект допоможе нам висловити думки через дії. Коли йде таке з'єднання, то це говорить про дуже сильні концентрації. Але, оскільки Сонце йде за знаком Риб, романтичні ідеї можуть піймати людей, схильних до інтелектуальної діяльності, і гальмувати процес втілення. Є небезпека вплутатися в суперечку, висловитися занадто прямолінійно і образити людину, зовсім не переслідуючи такої мети. Венера переходить в знак Риб - партнерські відносини стають особливо романтичними.

У середу Місяць знаходиться в знаку Терези: з 16:00 ми відчуємо сильне прагнення досягти внутрішньої гармонії та гармонії з навколишнім простором. До цього моменту актуальна інтелектуальна напруженість, яка може бути чревата нервовим перевантаженням. До 16:00 Місяць йде по знаку Діви, і у нас з'являється можливість реалізуватися в бурхливій діяльності, будь то робота, спорт чи проста прибирання в квартирі.

Не забувайте, що з кожним днем ​​наші сили убувають разом з Місяцем. Цій тенденції вторить і ретроградний Меркурій, який гальмує розвиток всіх нових справ.

У четвер Венера перебуває в Рибах і в з'єднанні з Нептуном, а Місяць - в Терезах. Це прекрасний день, який порадує вас несподіваною м'якістю і ніжністю в любовних відносинах, захоплюючими зустрічами з мистецтвом і прогресом у творчості.

У п'ятницю Венера в квадраті до Сатурна, а Сонце в опозиції до Плутона. Незважаючи на кінець тижня, це найбільш напружений день. Місяць перейде в Скорпіон, і до вечора пристрасті розгоряться. Можлива авторитарність з тими, кого ми любимо, холодність, відчуженість і дистанція у відносинах. У цей день краще не з'ясовувати стосунки, зате можна добре проявити себе у спорті і будь-якій активній діяльності. Прекрасний момент, щоб зміцнити свою силу волі і зробити те, що принесло б почуття гордості і задоволення.

У суботу Місяць знаходиться в Скорпіоні. З'явиться бажання підживитися енергією за рахунок оточуючих: образити, сказати неприємне, обдурити... Контролюйте свої дії.

Такий же вплив поширюється і на неділю: розбіжний аспект Сонця і Урана говорить про бажання замінити рутину чимось нестандартним, і це вдасться, але тільки в понеділок.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1716 | Додав: admin | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]