phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:00
Астропрогноз на період з 25 по 31 березня


Сонце знаходиться в знаку Овен.
Свої дні народження відзначають сміливі люди, які не бояться "кинутися з місця в кар'єр" і зайнятися чимось радикально новим. Правда, рвучко почавши нову справу, вони нерідко кидають її, так і не закінчивши. У середині тижня буде повний місяць.


Перевага Овнів перед іншими представниками зодіакального кола в тому, що їм до снаги впоратися з силою інерції, а продовжити і закінчити їх справу можуть і інші.

Місяць зростаючий до середовища, і вже о 12:30 буде повний місяць.

Понеділок, вівторок, середа та четвер з усього тижня - самі емоційно напружені дні.
У понеділок Місяць знаходиться в Діві: це типовий монотонний робочий день без особливих яскравих спалахів.

Але з вівторка Марс починає формувати гармонійний аспект до Юпітера, а це значить, що прокидаються сили, бажання виїхати в подорож, отримати нову інформацію і зайнятися спортом. У вівторок хороші заходи, пов'язані з освітою, а також зборів, колегіальні наради, розумові та фізичні навантаження.

У середу буде повний місяць. Цей аспект сходиться і розходиться два дні, тому майже весь тиждень ми схильні до неадекватності в поведінці, емоційних сплесків і підвищеної сентиментальності. Особливу увагу водіям: у період повного місяця потрібно бути гранично обережними на дорогах і зайвий раз не ризикувати. Марс знаходиться в квадраті до Плутона: з'являється бажання перемогти всіх конкурентів і подолати все на своєму шляху. Будьте уважні: не всі перешкоди треба обов'язково долати, деякі з них - вам не по силам і просто зайва трата енергії. Вкрай не рекомендується з'ясовувати стосунки: ситуацію можна тільки погіршити. Гарні фізичні навантаження і заняття самоосвітою.

У четвер-п'ятницю Сонце, Венера та Уран з'єднуються в Овні, а в п'ятницю до них приєднається гармонійний аспект Меркурія і Плутона. Хоч Місяць і спадний, емоції хочуть екзальтації, оригінальності та різноманітності. Це бажання настільки сильне, що вже в четвер ми почнемо притягувати цікавих людей і нестандартні ситуації, а самі будемо вести себе так, немов кураж - наш стиль життя. У п'ятницю разом з Меркурієм і Плутоном приходить більше розсудливості. Ці два дні гарні для розвитку яскравих партнерських відносин, занять творчістю, зустрічей з однодумцями і приємного дозвілля.

У суботу Місяць знаходиться в знаку Скорпіон: після днів в стилі екстравертів, включається протилежний полюс, і ми йдемо вглиб себе, стаємо більш настороженими, все що піддають сумніву, очікуючи неприємності від життя. На цьому грунті можете серйозно посваритися з близькою людиною.

У неділю Місяць знаходиться в Тельці: можна відчути більше свободи, бажання зустрічей, освіти, спілкування з людьми іншої культури, внутрішнє прагнення відвідати театр чи музей. Занадто інтенсивні особисті стосунки час від часу починають напружувати ревними підозрами партнера і почуттям, що пристрасть надлишкова, або її, навпаки, бракує.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1499 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]