phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:32
Астропрогноз на період з 29 липня по 4 серпня


Сонце знаходиться в знаку Лева: свої дні народження відзначають люди, для яких немає нічого важливішого, ніж почуття власної гідності. Місяць спадний.

Леви, як правило, горді і дуже вразливі на предмет оцінки їх зовнішності, поведінки і творчості. Критику вони не сприймають ні в якому вигляді, а відгук про їх діяльність без захоплення і благоговіння сприймуть як образу, адже викликати захоплення - їх природна потреба і необхідність. Можна сказати, що нерідко ця особливість є причиною їх незадоволеності, оскільки для того, щоб захоплення оточуючих ніколи не закінчувалося, потрібно дуже багато працювати над собою, а Леви не належать до найбільш працьовитих представників Зодіакального кола.

Місяць спадаючий: пора завершувати раніше почате і закінчувати те, що ми почали на зростаючому Місяці. Востаннє період зростаючого Місяця збігся з ретроградним Меркурієм, у зв'язку з чим нові проекти та покупки були не актуальні. Зараз Меркурій розвернувся, але спадний Місяць все одно дещо гальмує нові проекти і не дає нам займатися чимось принципово новим.

У понеділок гармонійний аспект Венери і Юпітера: задоволення від цього дня можна отримати через гарний одяг, смачну їжу, гармонійне спілкування. Місяць у Тельці: налаштовуємося на стабільність і комфорт.

У вівторок Венера формує гармонійний аспект до Плутона, а Місяць і раніше знаходиться в Тельці. У цей день вас може приємно торкнути проникливість особистих розмов, несподіванка і начебто містична доленосність зустрічей, знакові події і збіги. Прекрасно все, що стосується мистецтва, самовираження, творчості і покупок, спрямованих на естетику, красу і підтримку форми. Зборів, колективні наради, будь-які зустрічі можуть пройти в атмосфері гармонії та впевненості.

Такий вплив збережеться до другої половини середи. У середу ввечері Місяць перейде в Близнюки, і нам захочеться більше переміщень, поїздок і всіляких комунікацій. Місяць у Близнюках посприяє виконанню цих бажань.

У четвер Марс знаходиться в квадраті до Урана і начебто розбиває тиждень на дві частини: перші три дні був явний настрій на безтурботність і спокій, а в четвер ми відчуємо гостре бажання імпульсивних дій. Можливі ситуації, які змусять нас швидко діяти, приймати рішення, які не були заздалегідь обдумані. Непоганий час для фізичних навантажень і активної роботи над собою.

Але в п'ятницю Венера гармонійна до Марса, і розжарена ситуація поступово сходить на гальма. Активне фізичне навантаження можна замінити спокійними танцями, катанням на велосипеді, роликах і динамічними прогулянками в приємній компанії. Вдало пройдуть партнерські і приятельські зустрічі, а також туристичні поїздки.

У суботу та неділю Місяць у Раку: настрій налаштований на внутрішнє життя, будинок і сім'ю. Але приділяти час близьким бажано без надриву і відчуття рутини.

У неділю у вас буде явне бажання і можливості щось змінити: наприклад, освіжити домашню обстановку. Бажання таких змін буде не різким, а природно випливатиме з необхідності життя, і в підсумку подарує відчуття свіжості і приємного звільнення.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1346 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]