phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:08
Астропрогноз на період з 7 по 13 жовтня


Сонце знаходиться в знаку Терези, вносячи в наше життя з одного боку - гармонію і естетику, а з іншого - постійний вибір і сумніви. Місяць зростаючий .

Будь-який зроблений вибір - це страждання, оскільки несе в собі не тільки емоції (і часто користь) від обраного рішення, а й неодмінно жаль про варіанти, від яких довелося відмовитися. Проте, на цьому тижні краще зосередитися не так на стражданнях, а на реалізації планів: Місяць зростаючий, а значить - час діяти!

Перші дні тижня - понеділок і вівторок - конструктивні для всього серйозного: важливих ділових переговорів, особистих розмов, вирішення фундаментальних питань. Гарний час для серйозного осмислення ситуації і оголошення свого вибору. Венера переходить на знак Стрільця, збуджуючи в нас бажання незалежності, свободи і поїздок. Місяць знаходиться в знаку Скорпіон, завдяки чому ми відчуваємо себе проникливими, а в очах оточуючих виглядаємо настороженими .

У середу вплив аспектів знижується, а в четвер діловий настрій змінюється на сентиментальність, вразливість і схильність до ідеалізації і, як наслідок, розчарування. Особливо це буде помітно з другої половини дня, коли Місяць перейде в знак Козерога. Навіть перебуваючи в гущі подій, оточені веселими людьми, ми можемо відчути тугу і глибоку внутрішню самотність. Незважаючи на зовнішню залученість в суспільні події, ми можемо відчути свою ізольованість від соціуму і бажання скоріше залишитися наодинці з собою.

У п'ятницю ця тенденція збережеться, але вже піде на спад

У суботу можливе відчуття нереалізованих амбіцій: життя прекрасне і ви разом з ним, але щось все ж не дає повноцінного задоволення. Причина - у внутрішньому відчутті того, що ви не взяли висоту, на яку розраховували. Прийшов час для усвідомлення своїх ходів і внутрішніх рішень, які могли б дозволити уникнути невдач у майбутньому.

У суботу важливо у всьому знати міру, інакше надлишок (навіть у задоволеннях) може виразитися в незадоволеності і моральної втоми .

У неділю з'явиться бажання переключитися на щось нове. Місяць перейде в знак Водолія, віддаляючи наші думки від помилок і народжуючи бажання подивитися на ситуацію філософськи. У результаті "просвітління" можна звільнитися від всіх уявних "якорів", переключившись на творчість.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1318 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]