phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:15
Астропрогноз на період з 8 по 14 квітня


Сонце знаходиться в знаку Овен: на світ з'являються найсміливіші і мужні люди.
У середині тижня відбудеться новий місяць.


Сміливість і мужність Овнів часто не обдумані - спочатку вони роблять, а тільки потім думають. Овни готові боротися і чинити опір тим, хто сильніший, адже їх основна життєва мотивація - бути першими у всьому.

Місяць до 10 квітня старий. У середу в 11:00 за київським часом Сонце і Місяць зустрінуться в знаку Овна - відбудеться новий місяць. Після цього почнеться зростання Місяця, і сили будуть потихеньку прибувати, адже з другої половини середи Місяць буде вже зростаючий.

12 квітня Плутон розгорнеться на ретроградний рух. Ось як позначиться на нас цей аспект: що б не відбувалося, навіть самі звичайні речі, ми сприймемо це з якоїсь драматизацією. Несподіваним зустрічам і подіям ми можемо надавати сакральне значення, вважаючи, що все це відбувається невипадково. У результаті такого сприйняття, ми можемо робити дивні і необдумані вчинки.

Сонце (свідомість), Венера (почуття) і Марс (дії) знаходяться в Овні: ми стаємо більш активними, нерідко зайво імпульсивними і дратівливими. Для особистих стосунків цей аспект символізує випробування, після якого партнери зможуть перейти на новий більш якісний і глибокий рівень взаєморозуміння.

Цей тиждень - для активних: настав час рішучих дій. Прекрасний спорт, прогулянки, ходьба, будь-яка зайнятість і інтенсивна діяльність. Дуже гарні заходу не меланхолійного характеру. Готуйтеся відстоювати свою активну життєву позиції, інакше весь тиждень будете в у відчутті, що життя проходить повз вас

Понеділок і вівторок - найменш активні дні з усього тижня. У понеділок Місяць у Рибах: розмазаний, невизначений стан, коли нічого не хочеться робити і вирішувати.

У вівторок Місяць переходить в Овен, інтенсивність наростає: Ви можете довести до кінця незавершені справи, але нові проекти краще не починати, оскільки сил на них ще мало.

У середу потихеньку сили починають зростати разом з Місяцем. Актуальні нові знайомства, зустрічі, підписання договорів, наради, презентації та виступи.

У четвер-п'ятницю Місяць переходить у Телець, і нас починають турбувати і займати приємні практичні справи (їжа, дизайн будинку, ідеї щодо грошей). У ці дні можливі вдалі угоди, вкладення, сприятливі професійні знайомства і партнерства.

У суботу-неділю більше руху, поїздок, контактів і зустрічей. Прекрасний аспект для тих, хто вчиться і викладає.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1767 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]