phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:38
Астропрогноз на період з 9 по 15 грудня


Сонце знаходиться в знаку Стрільця. Місяць зростаючий. Цей тиждень - відмінний час для того, щоб починати нові справи, заводити корисні знайомства, підписувати договори, вступати в угоди і відносини.


Специфіку періоду, який наступає на цьому тижні, можна позначити так: несподіванки з "плюсом" або з "мінусом". Як ми пам'ятаємо, "плюс" чи "мінус" залежить від наших думок, які виникли раніше і дій: що посіяли в минулому, те й пожнемо у новому тижні. Це обумовлено статичністю вищої планети Уран, яка на реальному плані нерідко сприяє несподіваним подіям, початку або обриву відносин або співробітництва. Якась ситуація може дивним чином завершитися, а якась, навпаки, початися з нічого. Ви можете потрапити в якісь обставини, де або проявите себе в новій якості, або, якщо стушуєтесь, пропустите вдачу. На таких аспектах сміливо чекайте дива: може пролунати несподіваний дзвінок з бажаною пропозицією, статися зустріч, яка принесе зміни або фатальне знайомство. Але це - у разі, якщо сила вашої думки протягом довгого часу була спрямована на поліпшення себе і простору навколо.

У понеділок Місяць знаходиться в знаку Риби. Перший робочий день - млявий і довгий, але вам необхідно знайти в собі сили, щоб побороти лінь, пересилити бажання розслабитися і все-таки виконати все, що заплановано. Якщо наприкінці дня у вас вийде також відмовитися від алкоголю або іншого регресивного "діастоличного", вважайте, що ви пережили цей аспект на "відмінно".

У вівторок Меркурій буде гармонійний до Урану, а Місяць з 14:00 перейде в знак Овен. Ці прекрасні аспекти дадуть імпульс усім, хто займається інтелектуальною діяльністю: фотографією, літературою, наукою, журналістикою, а також буде сприятливий для тих, хто керує, збирається в поїздку, займається торгівлею, вчить або навчається. Зустрічі будуть захоплюючими, цікавими і, звичайно, з відмінною особливістю цього тижня - з елементом несподіванки.

Зростаючий Місяць буде знаходитися у вогняному знаку Овен у вівторок, середу і четвер. Ці дні - найбільш імпульсивні з усього тижня. Важливі і трудомісткі справи найкраще планувати саме на середину тижня, за умови, що ви не дасте слабину і, уподібнившись Овну, стрімко підете до своєї мети.

Четвер - прекрасний день для неформальних зустрічей, корпоративів, зборів, семінарів та старту тривалих поїздок. Устигніть переробити всі справи, що вимагають максимальної концентрації уваги. Адже в п'ятницю Місяць перейде в знак Телця, і переважати буде вже тенденція до неспішності, комфорту і відпочинку. У Тельці Місяць протримається і всю суботу, викликаючи у нас бажання залишитися вдома, поїсти багато смачного, відкласти справи і просто насолоджуватися відсутністю роботи. Якщо це не входить у ваші плани, доведеться докласти величезне зусилля, щоб не піддатися спокусі і зберігати працездатність.

У неділю Місяць перейде в знак Близнюки, несучи в наш день більше легкості, рухливості, бажання пригод, вражень і спілкування. Хороший варіант в цей день - відвідати родичів, провести час в новій компанії, сходити на хокей, футбол або просто пограти з друзями в що-небудь рухливе.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1401 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]