phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:30
Астропрогноз на період з 9 вересня по 15 вересня


Сонце знаходиться в знаку Діви, Місяць зростаючий.
З середини тижня Плутон стає статичним: в найближчі три тижні варто бути максимально уважними з рішеннями, які вам належить прийняти


За Плутоном завжди стоїть якась доленосність, і в період його статичності всі обставини життя сприймаються більш гостро, а реакція на події набуває більш драматичний характер.

У понеділок Марс знаходиться в квадраті до Сатурна і не дає спокійно рухатися до своєї мети: ми натрапляємо то на внутрішні, то на зовнішні перешкоди. Нерідко вони виражаються у вигляді апатії, важкого настрою або самопочуття, які не сприяють просуванню до наших цілей в тому темпі, в якому нам би хотілося. Імпульс є, але суперечності ускладнюють будь-які їхні дії. Місяць у Скорпіоні: проявляється настороженість, іноді похмурість.

У понеділок і вівторок намагайтеся мотивувати себе та інших, щоб не впасти в роздратування або обурення.

У середу Венера переходить на знак Скорпіона, і особисті відносини стають легко займистими ( "від любові до ненависті один крок"). Будьте готові до прояву сильних ревнощів з боку партнера.

Місяць у середу і четвер буде йти по знаку Стрільця: сприятливі різного роду поїздки і навчання. Гарний час для туристичних походів, спілкування з іноземцями, для знайомства і взаємодії з іншою культурою.

У п'ятницю з 13:00 Місяць перейде в знак Козерога, роблячи нас більш закритими, економними і скупими на емоції.

Субота - самий енергетично насичений день тижня. У ньому сплелися відразу кілька аспектів: Венера в гармонії з Нептуном, Меркурій у квадраті до Плутона, Марс в гармонії до Урану. Венера в гармонії з Нептуном дає чутливість і бажання розкритися емоційно: показані зустрічі з коханими, спілкування з дітьми і батьками. Меркурій у квадраті до Плутона немов драматизує всі наші відносини з людьми: зустрічі набувають доленосний характер, з'являється тенденція до зациклення на якихось людей і ситуаціях , пов'язаних з ними. Щоб не загубитися в цьому вирі, намагайтеся оточити себе діяльністю. Марс в гармонії з Ураном, а значить, будь-які ініціативи увінчаються тріумфом.

У неділю Місяць у 15:00 перейде на знак Водолія. Захочеться свободи і незалежності навколо себе. Це той день, коли підкоритися волі іншої людини для вас - неприйнятно: хочеться самостійно приймати рішення і діяти. І все виходить! Емоційний стан у цей день більш легкий, ніж протягом усього тижня.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1584 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]