phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:38
Автомобільні акумулятори для вантажівок: запорука безперебійної роботи

Навіть якщо ваша компанія тільки почала свою діяльність, і велика частина операцій здійснюється в мережі Інтернет, з часом вона все одно буде "обростати" офісним майном. Це, в першу чергу, комп'ютери та принтери, для яких потрібні столи і тумби, а також документи, а для їх зберігання потрібні стелажі. Згодом з'являться офісні диванчики для приймальні, шафи-вітрини для нагород чи зразків продукції. Словом, не встигнете озирнутися - а майна вже набралося чимало. І якщо ви затієте переїзд в новий офіс, впоратися з ним буде дуже непросто. Ось чому зараз навіть фірми, які не мають відношення до транспортної сфери, прагнуть придбати вантажівку для власних потреб. У той же час, якщо вам потрібно купити автомобільні акумулятори, тоді радимо це зробити за цінами виробника, а допоможе вам у цьому Інтернет.

При цьому купувати його необов'язково. Можна взяти вантажний автомобіль в оренду або придбати в лізинг. Однак як варіант - можна і купити, і в перші кілька місяців здавати його в оренду, щоб компенсувати витрати на покупку. Але в будь-якому випадку, на яких би умовах у вашій фірмі не з'явилася вантажівка, витрати на нього можуть бути досить великі, оскільки стан вітчизняних доріг залишає бажати кращого, і ремонт може знадобитися найближчим часом. Тому на складі завжди повинен бути певний запас комплектуючих, щоб знизити витрати на ремонт. Однією з найважливіших позицій на такому складі має стати акумулятор для вантажного автомобіля. Це важливо вже хоча б тому, що не завжди є можливість оперативно і в стислі терміни знайти акумулятор саме для тієї моделі, яку ви купили (особливо це стосується імпортних автомобілів).

Якщо у вас немає можливості тримати акумулятор для вантажного автомобіля "про запас", доведеться знайти надійного постачальника комплектуючих, щоб бути впевненим в тому, що в потрібний момент у вас буде необхідне обладнання. З цієї точки зору краще вибрати велику компанію - просто тому, що у них на складі більше товарних позицій, ніж у дрібних фірм, багато з яких просто виконують функції посередників.

Чому так важливо, щоб акумулятор був тієї ж фірми, що і сам автомобіль, або принаймні був випущений спеціально для цієї моделі? Справа в тому, що якщо поставити на іномарку вітчизняний акумулятор, це може призвести до поломки. Взагалі кожен автомобіль найкраще працює з фірмовими запчастинами, і це - аксіома. А спроби заощадити в таких випадках призводять до додаткових витрат.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1294 | Додав: radymo | Теги: автомобільні акумулятори, Львів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]