phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:50
Безпечний секс - презервативи

7 фактів про презервативи

Хоча презервативи існують досить таки давно, є ще багато фактів, про які ви можете не знати. Ось 7 з них. Запам’ятайте ці факти про презервативи – це допоможе вам зберегти здоров’я.

7. Їх не можна змивати в унітаз

Після статевого акту не намагайтеся змити презерватив в унітаз, тому що Вам це не вдасться. Презерватив просто застрягне і навіть може викликати проблеми з сантехнікою. Якщо Ви хочете позбутися від презерватива, загорніть його в туалетний папір і просто викиньте у відро для сміття.

6. Деякі презервативи містять сперміциди

Деякі презервативи містять сперміциди – це речовини, здатні руйнувати сперматозоїди в цілях попередження вагітності. На мій погляд, в цьому є як позитивні, так і негативні сторони. Позитивна сторона – вагітність відвернена, негативна – який ефект справлять ці хімічні речовини на Ваш організм і здоров’я.

5. Знак якості на упаковці

При покупці презервативів Ви повинні переконатися чи є вони безпечними у використанні. У США, на упаковці з презервативами буде стояти знак підтвердження якості FDA (Управління з контролю за продуктами і ліками), у Великобританії буде стояти знак якості Британського інституту стандартів EEC (Європейського економічного співтовариства). У різних країнах може стояти знак ISO (Міжнародної організації по стандартизації) на упаковці. Однак інші країни можуть використовувати інше маркування, так що варто його перевірити.

4. Різноманітність розмірів

Загальновідомий той факт, що існують різні розміри презервативів, які підійдуть різним людям в залежності від розміру пеніса. Крім того, презервативи виготовлені з натуральної гуми і при необхідності можуть пристосовуватися до розмірів пеніса. Не існує стандартного розміру презервативів, але є різні розміри.

3. Існують різні аромати, щоб зробити оральний секс більш приємним

Є безліч презервативів з різними ароматизаторами, наприклад такі, як полуниця, шоколад, апельсин і цей список можна продовжувати. Використання ароматизованих презервативів може зробити оральний секс більш приємним, що доставить набагато більше задоволення обом партнерам.

2. У деяких людей алергія на них

Більшість презервативів виготовлені з латексу, на який у деяких людей алергія. Для тих, у кого алергія на латекс є альтернатива презервативів з поліуретану, які вважаються за якістю такими ж, як і з латексу.

1. Презервативи не дають стовідсотковий захист

Презервативи є одним з найбільш ефективних контрацептивів, і хоча вони не дають стовідсотковий захист, все ж його рівень досягає 99 відсотків. Позитивною особливістю презервативів є те, що вони допомагають захистити Вас не тільки від небажаної вагітності, але і від будь-яких венеричних захворювань.

Отже, ви прочитали 7 фактів про презервативи, про які ви могли не знати. Є ймовірність того, що деякі факти з цього списку були вам відомі, а інші ні. Було б корисно запам’ятати цю інформацію, щоб займатися надалі безпечним сексом.


Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2834 | Додав: adminA | Теги: Безпечний секс - презервативи | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]