phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:47
Бюро легалізації "Апостиль і точка" — кращий вибір, якщо потрібен апостиль і не тільки

Бюро легалізації "Апостиль і точка" — кращий вибір, якщо потрібен апостиль і не тільки

Бюро легалізації "Апостиль і точка" займається перекладом документів та їхньою подальшою легалізацією. Тут можна замовити апостиль на диплом, переклад паспорта, сертифіката про укладення шлюбу чи отримати дублікат свідоцтва. Терміни виконання - мінімальні, цінова політика — лояльна.

Кому і для чого потрібен апостиль?

Згідно встановлених вимог Гаазької конвенції, для того, щоб документ, виданий в одній державі, визнавався легітимним в іншій, необхідно виконати його нотаріальний переклад і подальшу апостилізацію.

Апостиль - це спеціальний штамп, який ставиться представником посольства тієї країни, в якій планується пред'явити документ. Він підтверджує його справжність та юридичну силу, відповідно відсутність штампу робить такий папір нелегітимним.

Бюро легалізації "Апостиль і точка" далеко не перший рік готує цілі пакети документів для надання в посольство та інші державні установи, виконує їх нострифікацію. Тут можна замовити нотаріальне завірення копій перекладів, і навіть їх повторний переклад з редагуванням. Але на цьому перелік послуг не закінчується. Крім перекладів паспортів та інших документів, бюро надає послуги посольств, витребування документів, довідок про відсутність судимостей і ностифікацію.

Варто відзначити ще один незаперечний плюс: звернутися до послуг фірми можна в будь-який час дня і ночі, оскільки вона працює без вихідних 24/7 — онлайн-замовлення можна здійснити і оплатити прямо на сайті компанії, який у світовій мережі Інтернет знаходиться за адресою aitochka.com. Причому для постійних клієнтів додатково передбачені знижки.

Універсальний виконавець

Відзначити важливо ще один момент: Бюро легалізації "Апостиль і точка" виконує переклад не тільки на англійську, а й інші мови світу. Таким чином, якщо вам потрібно замовити апостиль на диплом, який буде використовуватися в Кореї, Японії, Італії, Іспанії і навіть Таїланді - сміливо можете звертатися!

Головний пріоритет розвитку фірми - професійна допомога клієнтам, в незалежності від специфіки та обсягу поставленого завдання, часу доби. Компанія гарантує, що її фахівці виконають переклад у встановлені терміни, згідно тих вимог і норм, які пред'являються до документа державними органами та установами.

Саме тому, якщо вам потрібен апостиль, чи інші послуги, які пропонує бюро легалізації "Апостиль і точка", тоді просто зараз зайдіть на сайт aitochka.com і замовте необхідні послуги, відразу розрахувавшись за них.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1667 | Додав: radymo | Теги: апостиль, отримати дублікат свідоцтва | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]