phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:21
Болі в жінок під час сексу - причини

 

Відомо, що секс може бути не лише джерелом задоволення, а й болю.

Дуже часто жінки не звертають увагу на певний дискомфорт під час заняття сексом, що не є дуже добре. Адже так звані "певні незручності" можуть зіпсувати вам всю романтику. Про це повідомляє Gazeta.ua.

Зміна у гормональному фоні

Відсутність змазки під час сексу може свідчити про те, що знизився рівень гормону естрогену. Причинами цього можуть бути вагітність, годування грудьми, менопауза. Також на це можуть впливати ліки, що регулюють гормональний фон.

Кіста яєчника

Ріжучий біль у животі, що віддає в сторону вказує на те, що у вас могла утворитись кіста яєчника. Вона часом зникає сама, але все ж рекомендуємо звернутись до лікаря за консультацією.

Ендометріоз

Під час ендометріозу виникає тупий біль. Це захворювання робить тканини ендометрії нееластичними.

Зміщення матки

Зміщена матка також може приносити дискомфорт у ваше сексуальне життя. З такою анатомічною особливістю народжуються. Вона абсолютно ніяк не впливає ані на ваше здоров'я, ані на репродуктивну функцію.

Занадто енергійний секс

Зловживання сексом може подразнювати ніжні тканини статевих органів. Через це можуть бути дискомфортні відчуття під час наступного заняття сексом. Щоб тканини відновились, носіть вільну білизну, а також зробіть невеличку паузу в сексі.

Засоби гігієни

Не всі засоби інтимної гігієни мають позитивний вплив. Спробуйте змінити свій, якщо відчуваєте подразнення або сухість після приймання душу.

Інфекція або молочниця

Свербіння та подразнення можуть також свідчити про інфекції або грибок. Якщо виявили в себе незрозумілі виділення – одразу ж зверніться до лікаря.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1424 | Додав: adminA | Теги: під час сексу, болі в жінок, причини | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]