phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:05
Бон Джові продає пентхаус на Манхеттені, а Брюс Вілліс купив квартиру музиканта U2


Американський співак Джон Бон Джові виставив на продаж свій пентхаус на Манхеттені. Ціна дворівневих апартаментів "зоряна" - 42 мільйони доларів. Співак купив пентхаус в 2007 році в подарунок своїй дружині за 24 мільйони доларів. У той же час, якщо вас найбільше цікавить нерухомість у Львові за розумною ціною, тоді радимо вам розпочати її пошуки із спеціалізованого сайту ogoloshennjaneruhomist.lviv.ua.

Чутки про те, що виконавець хіта It's my life готовий розлучитися з розкішними апартаментами, ходили більше двох років. Квартира площею майже 700 квадратних метрів розташована в елітному будинку. У ній є п'ять спалень, п'ять ванних кімнат, кухня і їдальня. В основній вітальні обладнані панорамні вікна від підлоги до стелі, у ній також є незвичайний камін і вихід на невелику терасу з садом.

Манхеттен як і раніше залишається одним з найпопулярніших районів для зірок і політиків. Так, зоряне подружжя, популярний виконавець і актор Джастін Тімберлейк і актриса Джесіка Біл, після весілля перебралися в Нью-Йорк, де у Тімберлейка є розкішний сучасний пентхаус в Сохо. А співачка Мадонна подарувала квартиру в Нью-Йорку на день народження своїй дочці. Апартаменти молодшої Чікконе розташовані в будинку на Верхньому Іст-Сайді Манхеттена - в декількох кварталах від таунхауса самої співачки.

Брюс Вілліс купив квартиру музиканта U2

Прославлений голлівудський актор Брюс Вілліс купив квартиру у не менш знаменитого музиканта. Зірка "Міцного горішка" виклав за апартаменти в Нью-Йорку 8,695 мільйона доларів.

Актор придбав розкішні апартаменти у басиста гурту U2 Адама Клейтона, який виставив цю власність на продаж у жовтні 2012 року.

Квартира 1930-х років розташована в будівлі, де раніше володіли житлом Боно з U2 і Алек Болдуїн. Вона може похвалитися трьома спальнями і чотирма ванними кімнатами.

Раніше Брюс жив з екс-дружиною Демі Мур на авеню Central Park West в Нью-Йорку. А зараз, крім останнього придбання, у нього є будинок в штаті Айдахо і два особняка в Беверлі-Хіллз.

Перший "Міцний горішок", що вийшов на екран у 1988 році, приніс Уіллісу світову славу і перетворив його в мегазірку фільмів-екшен. Брюс залишився вірний амплуа крутого Маклейна, знявшись в чотирьох продовженнях 1990, 1995, 2007 та цього років. Прем'єра п'ятого стрічки відбулася 14 лютого.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1475 | Додав: radymo | Теги: Нерухомість у Львові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]