phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:01
Чи робить Віагра з чоловіків мачо - Віагра – моя проблема? The Guardian

На думку Дебори Орр, чоловіки бояться говорити про свої проблеми у сексі.

Оглядачка британського видання The Guardian Дебора Орр після серії гучних скандалів, пов'язаних із сексуальними домаганнями, підняла проблему вживання чоловіками Віагри.

"Щоб зупинити великий чорний ринок, Віагру продають в аптеках без рецепта. Цифри справді вражають. Лише в цьому році було виписано у Британії три мільйона рецептів на цей препарат. Проте неліцензованої або підробленої Віагри було конфісковано на 17 млн стерлінгів. Але це лише крапля в морі.

Неефективна Віагра

З моменту її представлення на ринку в 1998 році, цей препарат для лікування чоловічої еректильної дисфункції був широкомасштабним жартом. Однак зараз масовий попит на Віагру більше схожий на історію із своїми нюансами в чоловічій сексуальності, аніж на легенду чоловіка-мачо. Якщо і є припущення, що жінки, які показують свої ноги на публіці, ризикують довести чоловіків за кермом до неконтрольованого сексуального стану, то це є правдою.

Чи підуть чоловіки в аптеку і будуть говорити там про свою проблему з фармацевтом, коли вони вважають це соромом, це вже інше питання. Спосіб надання медичної інформації потрібно змінювати. Будь-хто може зайти в аптеку і підслухати. Популярність Віагри вказує на те, що чоловіки бояться. Популярність небезпечних покупок Віагри через інтернет свідчить про те, що чоловіки бояться говорити про свою проблему відкрито.

А може ні. Є і інші міркування з цього приводу, Віагру купують ті люди, які ведуть трьохденний сексуальний спосіб життя для зйомок порнофільмів із повторювальними актами. Знову виникає запитання: Чому твоя сексуальна потреба знаходиться в центрі двох величезних та прибуткових індустрій, і вони обидві створені для того, щоб пропонувати сексуальну допомогу та підтримку?

Вже зараз існує негативний вплив на рух «MeToo». Акторка Ангела Лансбурі порадила жінкам іноді брати на себе відповідальність за своє власне сексуальне насильство. Американське видання The Washington Post повідомило, що жінка намагалася висунути неправдиві звинувачення кандидату на посаду сенатора США від республіканців Рою Море, щоб заплямувати його репутацію. Сьогодні є велика кількість ситуацій, в яких чоловіки вагаються, чи їм посміхатися до колег, чи ставити смайлики поцілунків у листуванні.

Стратегія полягає в тому, щоб зосередити увагу на жінках, на їхню непередбачувану поведінку та можливу брехню, а також на чоловічому страху від такої поведінки та брехні. Знову і знову обговорюється чоловіча сексуальна незахищеність та злість до жінок, незалежно від того, чи це примушує їх дивитися як ви мастурбуєте, тому що ви відомий комедійний актор, чи ґвалтуєте їх, бо знаєте, що вони залякані вашою силою. Або експлуатуєте дітей, тому що жінки просто дуже боягузливі.

Чоловіки так страждають від сексуальної потенції, що самої Віагри та порно їм недостатньо, щоб бути в гуморі. Вони піддаються сексуальному тиску та завдають його іншим, сповідують стереотип Лотаріо та почуваються жахливо, коли не можуть дійти до істини.

Феміністки давно стверджували, що гендер – це результат поведінки. Поведінка чоловіка-мачо, якою чоловіки керуються протягом життя, доводить жінок до страху від сексуального задоволення за кожної можливості, виглядає як поведінка, що в кращому разі викликає у чоловіка тривогу, а в гіршому – шалену неприхильність до жінок.

Я не проти Віагри. Я б хотіла бачити більше легальних та перевірених препаратів, створених для задоволення людини. Якщо людям потрібні ліки, щоб жити сексуальним життям і вони хочуть цього, тоді ці препарати їм корисні. Я проти когнітивного дисонансу, де очікується, що жінки миряться з витівками чоловіків, сексуальне життя котрих будується на фантазії – про інших чоловіків, про них самих, про їхні бажання, майстерність. Очікується, що рівень такої фантазії жінки мають прийняти, коли чоловіки будуть інколи грубо та здивовано брати їх, щоб перевірити чи вона «піде на це». Коли чоловік «не йде на це», він, як правило, турбується більше за жінку, яка каже, що це не так важливо, як він собі думає".

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1107 | Додав: adminA | Теги: проблема, мачо, віагра, The Guardian | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]