phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:32
Чоловічі комплекси

П’ять найголовніших чоловічих комплексів

Від яких комплексів найбільше потерпають чоловіки?

1. «Мені треба частіше ходити в спортзал»

Знаєш, яка процедура пластичної хірургії швидше за всіх набирає популярність серед чоловіків? Ліпосакція. З одного боку, малорухливий спосіб життя і холостяцька фаст-фудівська дієта роблять свою чорну справу

З іншого боку, тенденція така, що все частіше з рекламних бордів на нас дивляться не тільки напівоголені красуні, але і красені з м’язистими тілами. А всі ми знаємо, як чоловіки люблять очима. І себе вони теж хочуть любити.

2. «От би зі спини пересадити їх на голову»

Джейсон Стетхем і Джуд Лоу визнаються секс-символами нами, дівчатами в усьому світі, незалежно від наших кольору шкіри, віросповідання і того, шоколадне або ванільне морозиво ми любимо.

Незважаючи на це, кожен хлопець переживає з приводу своєї порідівшої шевелюри. І ти навіть не уявляєш, як сильно переживає. Лисина – символ молодості, що минає. Якщо жінку хочуть спотворити в кіно, їй надягають брекети. Якщо хочуть зробити те ж з чоловіком – чіпляють лисину. Тому не дивуйся відчайдушним спробам твого бойфренда всякими хитрощами або сумнівними препаратами затримати волоски довше на своєму місці.

3. «Як вона відреагує, коли дізнається, де я працюю?»

Мало який чоловік погодиться піти працювати медбратом або вихователем в дитячий садок.

І справа тут навіть не зовсім в грошах. Просто кожен чоловік частиною іміджу своєї мрії обов’язково бачить престижну професію з нарадами за токійським часом і важливими документами в портфелі від Louis Vuitton.

4. «Коли вона на каблуках, я зовсім здаюсь коротуном»

Ми знаємо, якого зросту твій ідеальний чоловік: хоч трішки вище, ніж ти на підборах. Так от, твій хлопець теж так думає. І якщо щоб зробити свою фігуру красивою, досить здорово харчуватися і регулярно ходити в спортзал, то з ростом нічого не поробиш – яким народився, таким народився.

5. «Я не можу задовольнити її ось ЦИМ»

Чоловічий комплекс № 1: пеніс. Скільки разів не повторюй, що не розмір має значення, а вміння ним користуватися, він не заспокоїться.




Категорія: Цікаві тести | Переглядів: 1583 | Додав: adminA | Теги: чоловічі комплекси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]