phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:29
Чоловік вперше народив дитину у Фінляндії

 

У Фінляндії зафіксовано перший випадок, коли дитину народив батько. За інформацією інформагентства Lännen Media, пологи повинні були відбутися в першій половині березня, проте дитина з'явилася на світ на кілька тижнів пізніше, пише «Європейська правда» з посиланням на Yle.

Як зазначається, молодий батько при народженні був жінкою, проте пройшов через процедуру зміни статі і в 2016-му році отримав посвідчення особи чоловіка. Він вирішив перервати гормональну терапію, щоб спробувати завести дитину разом зі своїм партнером. За словами батька, вагітність пройшла без проблем.

«Вага немовляти - майже 4 кілограми, зріст - 53 сантиметри. Кілька останніх тижнів були найскладнішими: тоді почуття гумору почало вичерпуватися. Проте пологи пройшли цілком добре», - розповів чоловік.

Батьки розповіли в інтерв'ю Lännen Media, що вони зіткнулися з бюрократичними перепонами в лікарні і в передпологовій консультації. Медичні електронні системи не хотіли визнавати ситуацію, за якої у людини, що чекає дитину, встановлений соціальний ідентифікаційний номер чоловіка.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 793 | Додав: adminA | Теги: Фінляндія, чоловік вперше народив дитину | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]