phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:27
Чому зникають справжні мачо - науковці дослідили

 

Брутальний, відважний, відчайдушний хлопець -- мрія чи не кожної жінки.

Але саме чоловіки з виразними маскулінними рисами обличчя (вольовим підборіддям, рельєфними вилицями тощо), за висновком вчених, є видом, що зникає.

Цікаво, а чому? Згідно з дослідженням науковців університету Сент-Ендрюс (Шотландія), які провели масштабне соціологічне опитування, і їхніх колег з Інституту гендерних і репродуктивних досліджень Індіанського університету, сучасні жінки не наважаються обирати "справжніх мачо" на роль супутників життя і потенційних батьків своїх дітей.

Тож більший шанс передати свої гени наступним поколінням більші в інтелектуалів з лагіднішою вдачею. "Це не означає, що жінок більше не приваблюють чоловіки з виразно маскулінними рисами, високим рівнем тестостерону, -- сказав Сергій Солдатов, психоаналітик.

-- У цьому, до речі, переконують дослідження нейрофізіологів: зони задоволення головного мозку жінок збуджуються навіть при перегляді фотографій "мачо".

Натомість зони, що відповідають за оцінку ризиків, підказують зробити вибір на користь "інтелектуала".

По-перше, він буде кращим помічником у вихованні дітей, а по-друге, у наш час краще заробляють чоловіки не з міцними м'язами, а із світлою головою".

 

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1065 | Додав: adminA | Теги: чому зникають справжні мачо, Науковці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]