phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:50
Цікаві подарунки для хлопчиків: поради

Народженню хлопчика радіють по-особливому. Ще б пак! Народився продовжувач роду, захисник і богатир. Всі збираються, свято ж у будинку. Пора подумати про те, які подарунки для хлопчика можна піднести як презент.

Як вибрати подарунок для хлопчика

Вміст подарунків для хлопчиків і дівчаток не сильно відрізняється, хіба тільки якщо це не одяг. Адже вони ще зовсім крихітки, і шкіра у них однаково ніжна. На що варто звернути свою увагу, так це на колір - за традицією в товарах для хлопчиків переважає блакитний колір. Ну і, звичайно, не варто купувати речі з рюшами та мереживом. Також слід пам'ятати, що найкраще і швидше за все зробити вибір вам допоможе iнтернет-магазин подарункiв Orner store. Зауважимо, так як Orner - виробник дизайнерських подарунків, а це значить — тут ви знайдете дійсно оригінальні речі на будь-який смак.

Вибір подарунків великий, але все одно так виходить, що всі дарують одне і теж. Але варто також звернути свою увагу на якість подарунка, його дизайн, цікаве забарвлення. Якщо ви вирішили, що найкраще презентувати подарунки для хлопчика з одягу, то перше, що потрібно зробити - це визначити розмір, щоб костюм, комбінезон або боді підходили. Перевагу завжди варто віддавати більшому розміру - маленькі дітлахи дуже швидко ростуть.

Засоби гігієни та санітарії теж можна дарувати. Кожній мамі приємно отримати в подарунок кошик, в який красиво упаковані підгузники, мило, шампунь, креми. Вона довгий час зможе їх використовувати, доглядаючи за своїм немовлям.

Даруємо подарунки для хлопчиків

Зверніть увагу на торти, виготовлені з любов'ю і душею з ... підгузників. Цей тренд існує вже не один рік, і мамам приємно отримувати цей подарунок. Підгузки закінчуються так швидко, і завжди буде до речі, якщо хто-небудь їх подарує. Ринок пропонуємо вашій увазі забавні і зворушливі тортики з підгузків. Щоб відрізнити від "дівчачих" подарунків, для хлопчиків оформлюють їх у блакитному кольорі. Торти є в різних виконаннях, ось, наприклад, стандартна конструкція, а ось Caribbean, виконаний в морській тематиці. Автомобілі - ваша тема? Тоді червоний Феррарі буде дуже до речі, вірніше, червоний триярусний торт з підгузників із зображенням цього крутого авто.

Як і для дівчаток, для хлопчиків ви можете придбати тістечка в коробочці і морозиво, але тільки в блакитному дизайні. Засоби для гігієни, наборчики, костюмчики, рушники - подарунки для новонародженого хлопчика дуже корисні і потрібні.

Всі подарунки варто ретельно запакувати в щільний папір.

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 1110 | Додав: radymo | Теги: подарунки | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]