phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:18
Де виготовляють безкоштовні протези для військових - у Дніпрі показали підприємство
Саме зараз, як ніколи, важлива підтримка тим, хто захищає нашу землю. У світі постійно розвивається технологічний прогрес, і “Дніпро.протез” не відстає від цього. Вони пропонують передові протези, які працюють на обладнанні провідних європейських виробників. Журналісти ІА "Дніпро Оперативний" дізналися, яку допомогу можна отримати та що саме тут пропонують.

Протези світового рівня

Дніпровське протезно-ортопедичне підприємство "Дніпро.протез" використовує передові технології та обладнання провідних європейських виробників, таких як Otto Bock, Blatchford та Alps. Різноманіття матеріалів і напівфабрикатів з Європи дозволяє створювати індивідуальні протези високої якості для кожного. Важливо зазначити, що протезування — безкоштовне. Це стосується як військових, так і цивільних. Ірина Ткач, інженер-протезист з первинного протезування, зазначає:

"Протезування в Україні є безкоштовним для всіх, як для військових, так і для цивільних. Це можливо завдяки державному фінансуванню. Існує гранична ціна, встановлена фондом, яка гарантує виготовлення якісних протезів з використанням напівфабрикатів від світових лідерів. Для первинного протезування за кордон взагалі не потрібно їхати, адже кокса (місце, де проводилась процедура) змінює свої об'єми протягом доби, тому важливо, щоб протез був виготовлений з урахуванням цих змін. Всі протези, які ви бачите, оплачені державою. Вони виготовлені з найліпших напівфабрикатів протезних світових виробників Blatchford", - розповіла фахівець. 

Повернення до повноцінного життя

Історія захисника України, Олександра, є свідченням того, що "Дніпро.протез" дарує людям шанс на нове життя. Після того, як чоловік втратив обидві кінцівки на війні, він протягом тривалого періоду активно шукав кваліфікованих фахівців, які могли б йому допомогти відновити мобільність та повернутися до нормального життя.

Я поїхав в Америку, там я протезувався (ред. в місті Сільвер Спрінг, штат Мериленд). Після того, як вони поставили мені протези, я повернувся до України, але ходив ще погано. Потім я шукав, хто може обслуговувати та зробити мені нові куті приймачі з урахуванням того, що я був в 6-ти містах, але знайшов я тільки тут (у Дніпрі). Мені зробили повністю нові чаші, укомплектували повністю під мене, переналаштували під ці чаші і набагато краще ніж в Америці, - розповів військовий.

Детальніше дивіться в відео:


Не лише протези, а й реабілітація

"Дніпро.протез" піклується не лише про фізичне, а й про психологічне відновлення своїх пацієнтів. Сучасний реабілітаційний центр у Дніпрі оснащений усім необхідним для комфортного перебування та максимально ефективного відновлення.

Зазначимо, що після початку повномасштабної війни, тут надали допомогу понад 1000 особам, допомагаючи їм знову відчути себе повноцінними та соціально адаптованими громадянами України.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 277 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]