phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:26
Дієта на моркві

 

Розпочався пляжний сезон, тож усі жінки прагнуть бути у формі та гарно виглядати. Пропонуємо вашій увазі просту та корисну дієту – морквяну.

Морквяна дієта – це метод схуднення, в основі якого чудовий продукт для очищення організму. Морква містить багато вітамінів А, В3, С і Е, а також кальцій, фосфор, калій, фолієву кислоту і натрій.

Цей овоч покращує обмін речовин, допомагає роботі травного тракту, вбиває паразитів і бактерії. У моркві є каротин, який покращує імунну систему. Зверніть увагу на те, що морквяна дієта – досить жорстка, тому що крім моркви практично нічого їсти не можна.

Тому вона короткотривала. Таку дієту можна застосовувати в якості розвантажувального дня. Для дієти краще за все використовувати червоні сорти моркви – в них більше каротину, і тому вони більш за все корисні для організму.

Морквяна дієта на 3 дні

Для дієти використовуйте морквяний салат, який готується за наступним рецептом:

1 середня морква і один фрукт натерти на тертці або подрібнити в блендері, додати сік лимона, краплю рослинної олії, мед (не більш 1 ст. ложки за весь день).

Сніданок: салат з тертої моркви і один фрукт за вибором – ківі, яблуко, груша, апельсин, грейпфрут, гранат.

Обід: салат з тертої моркви і один фрукт на вибір.

Підвечірок: склянка несолодкого чаю або чашка чорної кави (можете покласти трохи цукру).

Вечеря: салат з тертої моркви або один грейпфрут (можна замінити на свіжовижатий морквяний або морквяно-фруктовий сік).

На четвертий день до меню додається 1-2 запечені або варені картоплини або інші овочі.

На п’ятий день в харчування додаються шматочок цільнозернового хліба, білок рослинного (боби, сою) або тваринного походження (нежирне варене м’ясо), обмежуються жири та солодощі.

Питний режим не обмежується, рекомендовано підвищене споживання води або зеленого чаю без цукру. Зверніть увагу: перед початком дієти проконсультуйтеся з лікарем. Адже при алергії та індивідуальній несприятливості продукту застосовувати цю дієту не можна.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1049 | Додав: adminA | Теги: дієта, Морква | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]