phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:38
Дитячі конструктори LaQ - розвиваючі подарунки для дітей з Японії

 

Творчий розвиток дитини так само важливий у наш час, як уміння писати і читати. Якщо з раннього дитинства оточити дітей правильними, цікавими і корисними іграшками, які дарують дитині не тільки позитивні емоції, а й вчать мислити, експериментувати, не боятися зробити помилку, отримати результат від послідовних дій - такі діти виростуть креативними особистостями. Майбутнє саме за такими людьми - з морем ідей в голові, які вони сміливо втілять в життя.

Чудовим подарунком для дітей і дорослих стануть оригінальні японські конструктори LaQ, купити їх можна на сайті www.creativeland.com.ua де представлений різноманітний вибір конструкторів для дітей і дорослих різного віку за вигідними цінами. Зараз на усі набори спеціальні знижки та приємні подарунки. Конструктори LaQ розроблені на основі мистецтва Орігамі, вони добре розвивають фантазію і уяву, дрібну моторику, вміння мислити логічно і просторово, тренують пам'ять і розвивають дві півкулі мозку. LaQ зроблені в Японії, найвищої якості, як і все японське.

Для сучасних дітей посидючість стала проблемою, і багато дорослих не знають, як навчити дитину доводити почате до кінця, адже у дітей не вистачає посидючості. Конструктори - найкращий спосіб навчання посидючості мирним шляхом, без криків і покарань. Адже коли ти створюєш модель улюбленого героя, тобі дуже хочеться скоріше все зробити, радіючи своєму творінню.

Здорово, якщо батьки і самі беруть участь у створенні нових шедеврів з конструктора з дитиною, адже разом завжди веселіше. Можна поспілкуватися, стати ще ближче один одному за той час, який провели разом, на килимку, в розслабленій обстановці. Ми самі прищеплюємо любов своїх дітей до того, що цікавить нас. Якщо ми, дорослі, сидимо цілий день в комп'ютерних іграх або соцмережах, чому ж ми дивуємося, що наші діти стають залежними від комп'ютерів. Подаруйте їм годинку свого дорогоцінного часу і зберіть динозавра з сином або будиночок кролика з донькою, щоб наступного разу вони це зробили самі, з радістю і вже без вашої допомоги.

Вибираючи іграшки, задавайте собі питання - що отримає дитина в результаті, чого вона може навчитися, граючи? Магазини пропонують величезний асортимент дитячих іграшок. Більшість з них так і будуть припадати пилом, а деякі, як LaQ, стануть улюбленими на багато років. Вибирайте японську якість конструкторів LaQ - інвестуйте в майбутнє ваших дітей. Уміння придумувати нове і корисне буде користуватися попитом завжди. Хочете, щоб ваші діти росли креативними - даруєте їм правильні подарунки. Радості і творчості вам і вашим близьким!

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1127 | Додав: Nata | Теги: подарунки дітям, конструктори для дітей, конструкторы, laq Київ, LaQ в Україні, конструктор LaQ, Laq україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]