phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:05
Для очищення печінки - простий і потужний засіб

 

Вже через 3 дні сталі помітні зміни, зник гіркий присмак і тяжкість в правому підребер’ї! Це просто і неймовірно ефективно!

Вживання значної кількості впродовж дня – це здорова і адекватна практика.

Це дозволяє нам не лише краще зволожувати тіло, але і допомагати організму регулювати багато його функцій для підтримки оптимального стан здоров’я.

Ми дуже часто говоримо з вами про те, як доречно розпочинати день з келиха теплої води з лимоном. Але, чи знаєте ви, що вода з лимоном діє як підсилювач здоров’я нашої печінки?

Питна вода з лимоном – це ідеальний спосіб активувати травну систему, почати детоксифікувати печінку і очищення кишківника, щоб очистити наш організм від токсинів.

Ви запитаєте чому саме лимон?

Лимон – це натуральний антисептик, який дуже багатий вітаміном С.
Це один з кращих лужних фруктів, які природа нам дала.

Він допомагає відновити баланс pH тіла. Більше лужний організм може уникнути багатьох захворювань і отримати здоровіші тканини, захищені і стійкі до атаки вільних радикалів.

Як ви знаєте, орган, відповідальний за фільтрацію токсинів, присутніх в крові, – це печінка. Ось натуральний запас антиоксидантів і вітаміну С, які захищатимуть її і оптимізуватимуть її функції.

Також лимони покращують травлення і дозволяють нам краще засвоювати поживні речовини з їжі (тому що кишківник стане чистіший).

Крім того, ми не можемо випускати з уваги, що це цитрусовий, який має дуже низький глікемічний індекс і набагато здоровіший, ніж інші продукти, багаті простими вуглеводами.

Усе це сприяє тому, що ці поживні речовини досягають кровотоку без токсинів, без шкідливих елементів, які печінка вимушена очищати.

От як пити воду з лимоном, щоб зміцнити мою печінку!

Спочатку треба приготувати сік з половини лимона. Намагайтеся використовувати органічно вирощені лимони. Після готування змішайте його зі склянкою теплої води (200 мл).

Випийте напій натщесерце, як тільки ви прокинетеся, а потім почекайте 30-35 хвилин до сніданку.

Наслідуйте це лікування протягом тижня і відпочивайте наступний, постійно спостерігаючи за тим, як ви себе почуваєте.

Вже через тиждень такої терапії ви помітите, що сеча стане світлішого кольору, це сигналізує про те, що ви припинили утримувати стільки рідини, і покращало травлення.

Перед застосуванням будь-яких народних рецептів треба обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 844 | Додав: adminA | Теги: очищення печінки - простий і потужн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]