phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:38
Для покращення кровообігу у мозку допоможуть ці вправи: поради
Регулярні вправи, які допоможуть покращити мозкову активність. Перед початком заняття порадьтеся зі своїм лікарем, оскільки деякі вправи можуть бути вам протипоказані. Під час виконання вправ звертайте увагу на своє здоров’я. Якщо у вас з’явилися ознаки нездужання, заняття краще припинити.

Обертання головою

Підборіддя притисніть до грудей і повільно перекочуйте голову спочатку за годинниковою стрілкою, а потім проти. Ця вправа сприяє зміцненню м’язів шиї й запобігає розвитку остеохондрозу.

"Млин"

Обертайте прямими руками в різні боки. Злагодженої роботи рук вдасться домогтися не відразу, але ця вправа корисна для координації лівої та правої півкуль мозку, що позитивно відбивається на пам’яті та розумових процесах.

"Лісоруб"

Зчепить прямі руки над головою і різко опустіть їх вниз, одночасно нахиляючись, ніби рубите дрова. Вправа не рекомендується при поганому самопочутті та головному болю.

Обертання тулубом

Уявіть, що крутите обруч. Обертайте тулуб спочатку за годинниковою стрілкою, а потім проти.

Нахили хрест-навхрест

Постарайтеся нахилитися і дотягнутися лівою рукою до миска правої ноги, а потім правою рукою до лівого миска. Якщо так низько нахилитися не можете, торкайтеся коліна.

Підйом ніг

Постарайтеся підняти пряму ліву ногу і дотягнутися до пальців правої руки, а потім правою ногою до пальців лівої руки. Якщо дотягнутися не виходить, торкайтеся руки коліном.
Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 299 | Додав: radymo | Теги: мозок, покращення, кровообіг, Вправа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]