phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:55
Для покращення уваги - назвали найкорисніші продукти

 

 
Зелені яблука та квашена капуста покращують увагу

Зелені яблука, гречка і чорний хліб допомагають сконцентруватися і швидше засвоїти інформацію.

Про це кореспонденту ГолосUA розповіла лікар Вікторія Савицька.

Продуктивності мозку підвищуються від заліза. Заповнять його нестачу самі ці три продукти

Також сприятливо впливають гранати, куряча або яловича печінка.

"Працівникам розумової праці потрібно вживати моркву, ананас, авокадо, щоб попередити погіршення пам'яті. Особливо перед важливим днем, нарадою чи іспитом рекомендується приготувати з них салат, заправивши його оливковою або гірчичною олією. Сприймати нову інформацію допомагають продукти, багаті вітамінами групи В. Для цього частіше включайте в свій раціон морепродукти і перекушуйте жменькою горішків. А позбутися відчуття "важкої голови" допоможе глюкоза, яка є відмінним джерелом енергії для нервових клітин. Але якщо отримувати її з тістечок, тортів і цукерок, то це негативним буде для фігури. Тому всі необхідні елементи корисніше отримувати з овочів, фруктів, мюслі або сухофруктів", - говорить експерт.

При постійному навантаженні та розумовій праці важливий вітамін С, який є у свіжих ягодах, грейпфруті, замороженій смородині, апельсинах або квашеній капусті. Ці продукти покращують мозковий кровообіг.

Швидкість думок безпосередньо пов'язана з наявністю в організмі кальцію і калію. Тому перекус корисно робити з сиру, томатів, кураги і чорносливу.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 763 | Додав: adminA | Теги: найкорисніші продукти, покращення уваги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]