phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:44
Для позбавлення від болю в суглобах - ефективний корінь

 

Застосовувати його дуже просто, а результати відчуваються відразу, вже через тиждень забудете про біль в колінах і ліктях!

Суглобові болі дуже поширені у сучасному світі, особливо серед літніх людей. Це можуть бути гострі або хронічні болі, які значно впливають на наш спосіб життя і самопочуття.

Хрящі, сухожилля, суглобова рідина допомагають суглобу в русі. Проте біль в суглобі може утруднити рух і повністю знерухомлювати суглоб.

Існує декілька причин болю в суглобах, таких як артрит, бурсит, травми і декілька інших станів.

Проведення лікування і прийом ліків може допомогти в полегшенні болю в суглобах. З іншого боку, застосування протизапальних натуральних засобів, таких як корінь лопуха, можуть бути набагато ефективніші при лікуванні болів в суглобах.

Корінь лопуха використовується з давніх часів як для внутрішніх, так і для зовнішніх цілей при лікуванні болів суглобів, колін і спини Ось прості способи використання кореня лопуха для полегшення болю:

Чай з кореня лопуха:

Регулярне вживання чаю з додаванням кореня лопуха може бути дуже корисним для зменшення болю в суглобах.

Візьміть 1 столову ложку висушеного кореня лопуха або три столові ложки тільки що нарізаного кореня лопуха, 1 чайна ложка зеленого чаю і помістіть в термос, залийте 1 літром окропу на півгодини. Вживайте теплим і для досягнення найкращих результатів необхідно регулярно вживати три чашки такого чаю.

У вигляді соків, додавати в супи і овочеві страви:

Ви можете використати сік з сирого кореня лопуха або вживати його у вигляді настоянки. Ви навіть можете додати корінь лопуха у свої улюблені рецепти супу, а також розрізати на дрібні шматочки і приготувати у вигляді чіпсів.

Застосовувати зовнішньо у вигляді компресів:
Подрібніть корінь лопуха і змішайте з теплою водою до утворення кашки. Помістіть її на уражену ділянку, накрийте плівкою і утепліть. Залишіть діяти на всю ніч. Цей процес здатний значно зменшити болі в суглобах, особливо при регулярному застосуванні.

Додайте корінь лопуха в салат:
Корінь лопуха відомий як картопля бідняка тому його можна споживати як овоч. Ви можете додавати його у ваші салати.

Ви можете застосовувати одночасно декілька способів використання цілющих властивостей кореня лопуха для лікування суглобів і поліпшення загального стану здоров'я.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 972 | Додав: adminA | Теги: ефективний корінь, позбавлення від болю в суглобах | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]