phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:06
Для позбавлення від каменів в нирках - 4 засоби

 

Ці натуральні засоби дійсно дуже ефективні!

Камені в нирках можуть викликати дуже сильний біль, коли вони вже стали досить великих розмірів. Щоб не допустити цього, рекомендується регулярно допомагати ниркам виконувати свої функції і очищати нирки від токсинів.

Ми часто рекомендуємо пити від 6 до 8 склянок води в день, але коли ви намагаєтеся видалити ниркові камені, краще довести вживання води до 12 склянок в день.

Ви повинні продовжувати пити більше води навіть, коли камені в нирках вже вийшли, щоб запобігти зневодненню організму.

Хороший спосіб визначити, чи треба вам більше води - це подивитися на колір вашої сечі, якщо він темно-жовтий, то вам треба збільшити вживання води, якщо колір світлий або блідо-жовтий, то це означає, що ви вживаєте потрібну вам кількість води.

Ми пропонуємо вам найефективніші засоби, які допоможуть запобігти утворенню каменів в нирках, видалити дрібні камені і відновлять правильну роботу нирок.

Медова вода

Налийте в скляну банку 500 мл теплої очищеної води і додайте 1 столову ложку натурального меду, добре перемішайте і накрийте кришкою. Залиште настоюватися до ранку. Вранці випийте 250 мл за 30 хвилин до сніданку. Воду, що залишилася, випийте впродовж дня.

Така вода чинить дуже сильну цілющу дію на весь організм, особливо на нирки. Це також відмінний засіб для усунення набряків.

Яблучний оцет

Змішайте 2 чайних ложки яблучного оцту зі склянкою теплої води і пийте перед їжею, поки болі не зникнуть. Ви також можете використовувати це лікування один або двічі в тиждень, щоб запобігти утворенню каменів в нирках. Яблучний оцет може допомогти розчинити камені в нирках, поки вони не стануть досить маленькими, щоб вийти з нирок.

Лимонний сік

Це відмінне рішення проблеми з каменями в нирках. Цитрат, присутній в лимоні, відомий своєю здатністю запобігати утворенню ниркових каменів. Розбавлений лимонний сік може допомогти значно зменшити розмір каменів і усунути їх. Він також може перешкоджати зростанню бактерій.

Сік і чай з базиліку

Ви також можете використати сік базиліку для лікування ваших проблем з каменями в нирках. Оцтова кислота в соку може допомогти зменшити камені в нирках і усунути біль.

Високий рівень сечової кислоти також можна зменшити, регулярно вживаючи свіжий базилік. Візьміть 1 чайну ложку сушеного або свіжого листя базиліку і залийте склянкою окропу, дайте настоятися 10-15 хвилин і процідите.

Рекомендується випивати декілька чашок в день. Ви також можете додавати базилік в салати і смузі. Не використовуйте це лікування регулярно, оскільки базилік може понизити кров'яний тиск, збільшити кровотечу і навіть понизити рівень цукру в крові.

За наявності каменів в нирках, рекомендується консультація лікаря перед застосуванням будь-яких засобів народної медицини.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 894 | Додав: adminA | Теги: 4 засоби, від каменів в нирках | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]