phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:43
Для позбавлення від метеоризму - 4 засоби

 

4 засоби для позбавлення від метеоризму

Дізнайтеся як позбавитися від метеоризму і здуття живота, застосовуючи тільки натуральні засоби!

Якщо ви один з тих мільйонів людей, які страждають від метеоризму і здуття живота, і випробовують зніяковіння, щоб говорити про це публічно, то ми пропонуємо вам найефективніші натуральні засоби.

Природні засоби для ефективного усунення метеоризму і здуття живота:

Чорний перець

Цілющі властивості чорного перцю допомагають полегшити болі в животі, викликані метеоризмом. Було виявлено, що зміст піперину стимулює вироблення соляної кислоти для ефективного переварювання білків і вуглеводів шлунком. Щоб уникнути метеоризму, пропонується додавати у ваші страви і напої щіпку подрібненого чорного перцю.

Насіння фенхелю
Фенхель є прекрасним домашнім засобом для лікування метеоризму з його потужними цілющими властивостями. Кращий спосіб - пожувати декілька насіння після їди.

Кардамон
Широко використовується як ароматизатор, кардамон містить летку олію, яка ефективно діє для зняття метеоризму. Його цілющі властивості можуть бути використані шляхом додавання його до овочів під час їх приготування, а також жування 3-5 насіння після їди або вживаючи чай з насіння кардамону.

Імбир
Він містить летку олію, здатну руйнувати і витісняти кишковий газ, зменшуючи метеоризм і, отже, полегшуючи проблеми зі здуттям живота. Він також допомагає переварюванню їжі і зменшує кількість газу, що утворюється. Можна жувати шматочок імбиру або зробити імбирний чай або додати імбир в смузі. Його регулярне вживання допомагає запобігти метеоризму.

Виключіть продукти, які викликають підвищене газоутворення
Такі як молочні продукти і продукти, що містять глютен, протягом як мінімум 30 днів.

Якщо симптоми покращуються впродовж періоду відмови і повертаються, як тільки ви їх починаєте вживати знову, то це є чітким сигналом про те, що ці продукти провокують метеоризм.

Збільшити вживання пробіотиків
Вони допомагають стимулювати природні ферменти, одночасно запобігаючи зростанню бактерій, відновлюючи здорові бактерії в кишківнику, які покращують травлення. Додайте пробіотичні продукти в раціон, такі як кефір, йогурт і квашена капуста.

Використання трав і спецій
Різні спеції, трави і чаї можуть допомогти запобігти метеоризму і проблемам з травленням. Можна додати в раціон куркуму, кмин, корінь солодки, цейлонську корицю і каррі. Упродовж віків ці трави використовувалися для поліпшення травлення.

Пийте більше води
Вода в цілому дуже важлива для організму, оскільки вона допомагає забезпечити безперебійну роботу усієї системи травлення, що запобігає метеоризму і здуттю живота

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 742 | Додав: adminA | Теги: 4 засоби, позбавлення від метеоризму | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]