phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:57
Для регенерації кісткових хрящів - 7 продуктів

 

Віднови суглоби і поверни собі радість руху!

Хрящ діє, як килимок або подушка, захищаючи наші кістки в суглобах під час руху – повідомляє INVADERS.

Хрящ є типом сполучної тканини, яка служить в якості середовища між м’язово-скелетними елементами, такими як кістки, зв’язки і м’язи.

Хрящ має властивість відновлюватися відповідно до того, яку їжу ми їмо. Деякі недавні дослідження показали, що вживаючи продукти, багаті амінокислотами лізину можна досягти позитивних результатів, оскільки ця амінокислота бере участь в оновленні колагену, який є основною частиною нашого хряща.

Гранат

Гранат ремонтує хрящовий екстракт пошкоджений остеоартритом, він знижує рівні запальної хімічної речовини, пов’язаної з надвиробництвом певного ферменту. Цей фермент потрібний для заміщення хрящової тканини, але коли його надто багато, хрящ зношується.

Мигдаль

Ці горіхи багаті омега-3 жирними кислотами, вітаміном Е, і марганцем. Омега-3 зменшує запалення. Вітамін Е є антиоксидантом, який захищає організм від ушкоджень. Марганець допомагає глюкозаміну працювати швидше і більше ефективно, що сприяє відновленню роботи суглоба.

Куркума і імбир

Один з кращих способів зміцнення кісткової маси хряща – включати імбир і куркуму у свій раціон. Обоє і імбир і куркума шануються за їх дивовижні протизапальні властивості. Мало того, що ці два супер-коренs допомагають захистити хрящ від подальшого ушкодження, але вони також можуть допомогти забезпечити полегшення від болю.

Часник

Часник захищає ваші суглоби і хрящі. Можна також їсти цибулю, зелену цибулю – ці продукти мають органо-сірні з’єднання, які, що недивно, є органічним джерелом сірки. Сірка важлива і для профілактики болю в суглобах, це дуже важливо.

Кокосова олія

Кокосова олія багата ефірними оліями, які зменшують запалення, здатна зменшити біль, гідрат тканини, а також захистити від вірусів, бактерій і грибів.

Черешня і вишня

Будь-які плоди – вишня, чорниця, гранат – хороші для здоров’я суглобів. Це пов’язано з речовиною під назвою антоціан, який відповідає за їх колір.

Желатин

Цей відмінний натуральний засіб для регенерації хряща колінного суглоба, стегна і інших суглобів. Було встановлено, що желатин може допомогти в регенерації хряща, оскільки він має аналогічну структуру.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 942 | Додав: adminA | Теги: 7 продуктів, регенерація кісткових хрящів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]