phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:54
Для схуднення і прискорення метаболізму - дієвий засіб

Ніколи не рано подумати про своє тіло, більшість людей мають жирову тканину, особливо в області талії. Зазвичай, для жінок це причина для зниження самооцінки, і рідко хто замислюється про шкоду жиру на ваше здоров’я.

Але річ у тому, що перш ніж з’являються скупчення жирової тканини, видимі зовні, жир циркулює по усьому організму всередині. Природно, жирові клітини відкладаються не лише під шкірою, а і по усьому організму.

Найнебезпечнішим місцем для скупчення жирових клітин є внутрішні органи, особливо печінка і серце, а також судини і артерії.

Талія і спина є найбільш поширеними частинами тіла, які товщають серед чоловіків, а для жінок ці частини – це стегна, задня частина рук, талія, стегна і сідниці.

Ми впевнені, що ви чули про кефір. Азіати вважають, що кефір може поліпшити ваше здоров’я і підвищити рівень енергії. Це також допомагає в регулюванні обміну речовин, що дуже важливо для здорового способу життя.

Якщо у вас уповільнений метаболізм, то дуже ймовірно, що ви легко набираєте вагу. Іноді навіть не важливо, чи будете ви тренуватися або й менше, якщо ваш метаболізм повільний, уся ваша важка робота буде даремною.

Якщо ви шукаєте ефективний і природний спосіб позбавитися від жирових відкладень і схуднути, то цей напій ідеально підходить для вас.

Ви можете зробити це на своїй кухні, швидше за все усі інгредієнти є у вас удома.

Тобі знадобиться:

2 столових ложки вівса.
300 мл кефіру.
1 ч. л. льняного насіння.
1 ч. л. какао-порошку.
5-7 шт чорносливу.

Спосіб приготування:

Ви повинні покласти чорнослив в миску з киплячою водою (приблизно 100 мл), так щоб вода покрила чорнослив і залиште їх на 10 хвилин.

Потім наріжте чорнослив і додайте інші інгредієнти. Помістіть суміш в холодильник і дайте їй постояти ніч. Пийте цю суміш натщесерце, кожен ранок.

Напій дуже ефективний. По-перше, кефір може підвищити ваш метаболізм і допомогти в детоксикації. Ця комбінація ідеальна, і це допоможе вам позбавитися від зайвого жиру.

Ви повинні знати, що кефір – це натуральний продукт, і ніяких протипоказань немає. Кефір робиться в процесі ферментації бактерій і дріжджів.

Вони є причиною того, що кефір являється ефективним супер-продуктом, який може зберегти системи вашого тіла чистими і неушкодженими. Кефір може регулювати ваш метаболізм і рівень глюкози.

Такі продукти, як кефір, можуть захистити вас від багатьох хвороб, таких як діабет, холестерин і навіть рак, тому вони обов’язково мають бути включені у ваш щоденний раціон харчування.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 960 | Додав: adminA | Теги: схуднення і прискорення метаболізму, дієвий засіб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]