phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:39
Для видалення темних кругів і мішків під очима - 5 потужних засобів

5 потужних засобів для видалення темних кругів і мішків під очима
 
Ви можете знайти безліч методів лікування, які призначені для видалення темних кругів і мішків під очима Але тут ми познайомимо вас з натуральними домашніми процедурами, які ви можете зробити сьогодні.

Це самі кращі методи лікування, щоб видалити темні круги і мішки під очима.

1. Лікування з огірками

Це насправді працює. Це дуже ефективно завдяки протизапальним властивостям огірка. Спочатку розрізати огірок скибочками завтовшки в 0,5 см Потім покладіть їх на повіки, міняючи на свіжі. Ви повинні робити це протягом приблизно 20 хвилин, і результати будуть відразу помітні.

2. Лікування козиним або коров'ячим молоком

Спочатку поставте молоко в холодильник. Коли воно охолоне, покладіть 2 ватних кульки в нього, потім застосовуйте їх на ваші очі протягом приблизно 15 хвилин і промийте очі невеликою кількістю води. Це лікування є одним з найнадійніших і найпростіших серед усіх.

3. Лікування солодкою картоплею

Ця процедура дуже зручна, оскільки картопля включає крохмаль, який чинить відбілювальну дію на шкіру. З іншого боку, картопля має велику кількість води, і це може бути дуже корисно в зволоженні шкіри і боротьбі з припухлостями. Таким чином, в цих процедурах вам буде потрібно, розрізати картоплю на скибочки завтовшки 1,5 см і залишити на 10 хвилин в холодильнику. Потім покладіть їх на повіки і залиште на 15 хвилин.

4. Лікування зеленим чаєм

Зелений чай має здатність перешкоджати накопиченню води, так що якщо ви вживаєте його щодня він сприятиме вивільненню токсичних речовин в організмі, а також запобігати набряку. Рекомендується вживати 2 чашки зеленого чаю щодня.

Для того, щоб позбавитися від темних кругів і мішків під очима за допомогою антиоксидантів в зеленому чаї, ви повинні прийняти 2 пакетики зеленого чаю, поклавши їх в теплу воду, і після цього використати пакетики на повіки.

5. Лікування за допомогою яблук

Яблука мають можливість розслабляти м'язи в тілі, і вони можуть бути дуже цінними, коли ви напружені і стомлені. По-перше помістіть одне яблуко в холодильник, змішайте його разом з однією столовою ложкою вівса і зробіть густу пасту. Потім використайте пасту на все обличчя, залиште діяти протягом 15 хвилин. Потім вимийте обличчя холодною водою.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 731 | Додав: adminA | Теги: 5 потужних засобів, видалення темних кругів і мішків пі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]