phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:38
Для відновлення функцій печінки - несподіваний засіб

 

 

Чай з кореня кульбаби незвичайно ароматний і смачний, але будьте обережні з ним, якщо у вас є ці захворювання!

Кульбаба як ліки вперше згадуються в роботах арабських лікарів десятого і одинадцятого віків. Кульбаба була високо цінна як ліки у всі часи  і як і раніше широко використовується.

Лікарські засоби

Деніел Моурі, доктор філософії, автор книги "Наукова валідація трав'яної медицини", стверджує: "Кульбаба очолює список цілющих засобів для печінки".

Трава використовується впродовж віків для лікування жовтяниці і пожовтіння шкіри, яка супроводжується дисфункцією печінки, цирозом, гепатитом і хворобами печінки. Сучасні лікарі натуропати використовують кульбабу для детоксикації печінки і зменшення побічних ефектів ліків, що відпускаються по рецепту.

Але функція печінки - це не єдине використання цієї цілющої рослини. Воно також використовується для лікування інфекцій, набряків, затримки зайвої рідини, при проблемах з грудьми, з жовчним пухирем і вірусами.

Дослідження показали, що кульбаба стимулює потік жовчі і має м'який сечогінний ефект.

Кульбаба входить в список безпечних продуктів FDA і схвалена Радою Європи.

Кульбаби містить значні рівні вітамінів A, C, D, вітаміни групи В, залоза, магнію, цинку, калію, марганцю, холіну, кальцію і бору.

Сечогінне, тонізуюче і послаблюючі властивості допомагають активізувати очищення організму. Це загальний стимулятор для організму, але особливо для сечових органів, і в основному використовується при ниркових і печінкових розладах.

Кульбаба є не лише офіційним натуральним засобом, але і використовується у багатьох фармацевтичних ліках.

Його корисну дію краще всього отримувати у поєднанні з іншими травами.

Рекомендується, перед прийомом будь-яких трав ретельно вивчити їх протипоказання і отримати консультацію лікаря.

Не використайте кульбабу більше шести тижнів.

Через сечогінний ефект кульбаби, жінки, які вагітні або годують грудьми, не повинні вживати кульбабу.

Кульбаба може посилити ефект зниження цукру в крові, при прийомі препарату від діабету, гліпізиду. Використовуйте з обережністю.

Якщо приймати у великих кількостях (значно більше, ніж зазвичай рекомендується), це може викликати шкірний висип, діарею, печію або дискомфорт в шлунку. Припиніть використовувати кульбабу, якщо ці реакції стануться.

Уникайте її вживати, якщо у вас є проблеми жовчного міхура, закупорка або запалення жовчної протоки. Крім того, не використовуйте кульбабу під час гострого нападу жовчного міхура; це вимагає професійної медичної допомоги.

В основному чай з кореня кульбаби застосовують при: анемії, закрепах, захворюваннях нирок і печінки, жовтяниці і пожовтіння шкіри, яка супроводжується дисфункцією печінки, цирозом, гепатитом і захворюваннями печінки. Допомагає нормальному травленню.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 741 | Додав: adminA | Теги: відновлення функцій печінки, несподіваний засіб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]