phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:40
Для здорового життя - режим дня
Режим дня для здорового життя

6:30
Випийте чашку чаю ​​або кави. Кофеїн-вмісні напої допоможуть займатися більш активно і отримувати від фізичного навантаження більше задоволення.

6:45
Відправляйтеся в спортзал або зробіть зарядку вдома, але обов’язково перед сніданком. За результатами досліджень, займаючись перед їжею, можна спалити на 20 % більше калорій.

7:00
Почніть з силового тренування. Потім відразу (не пізніше ніж через 20 хвилин) переходьте до кардіовправ. Саме така послідовність виявляється найефективнішою у боротьбі з жировими відкладеннями.

8:00
Пора снідати. Сніданок повинен включати не менше 35 г білка. Спробуйте натуральний йогурт (18 г), тост з грудкою індички (14 г) та волоські горіхи (4 г в 7-8 горіхах).

12:30
Відправляйтеся на прогулянку. Пройдіться до найближчого магазину або зробіть кілька кіл по парку. Поспішати не обов’язково – півгодинна прогулянка з середньою швидкістю 3-4 км/год дозволить вам спалити 100 Ккал і підняти настрій.

15:00
Слідкуйте за тим, щоб пити достатньо води. Якщо рідини не вистачає, організм переробляє менше калорій.

19:00
Час вуглеводів. Ось результати дослідження, проведеного в Ізраїлі: жінки, які їли вуглеводи тільки на вечерю, а не протягом усього дня, втрачали вагу швидше.

20:00
Наповніть кімнату улюбленими ароматами. Натуральні аромамасла (іланг- іланг, лаванда, майоран) допоможуть позбутися стресу, адже хвилювання теж уповільнює метаболізм!

22:30
Відбій! Нестача сну може призвести до того, що ваша вага знизиться за рахунок втрати м’язової маси, а не жиру. Здоровий сон допоможе зберегти баланс і позбутися саме від жирових відкладень, а не від м’язової маси.


Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1614 | Додав: adminA | Теги: здорового життя - режим дня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]