phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:44
Допоможе настій з лушпиння - доймають нічні судоми

 

Наталія Березюк уже й не знала, що робити з цією бідою -- нічні судоми мучили так, що з настанням вечора боялася ночі.

"Потерпала від цього не один рік, -- розповідає жителька села Діброва.

-- І що тільки не перепробувала, все було марно -- судоми не зникали. Якось йшла до села пішки і розговорилася з бабусею, яка й розповіла, що свого часу також потерпала від цієї напасті. А вилікувалася завдяки давньому і дуже простому засобу. Такому простому, що я спершу навіть не повірила у його дієвість. Проте вирішила усе-таки спробувати".

Зібравши лушпиння з ріпчастої цибулі, жінка подрібнила його і поклала у скляну баночку, яку щільно закрила. А після вечері третину чайної ложечки лушпиння клала у посудину і заливала склянкою окропу. "Настоювала десять хвилин і тоді проціджувала настій через полотнину, -- каже пані Наталія. -- Рідину, яка мала золотистий відтінок, випивала. Однак після того не можна нічого ні їсти, ні пити. Правду кажучи, коли вранці прокинулася і зі здивуванням усвідомила, що вночі судоми мене не турбували, то спершу подумала, що це просто збіг обставин. Однак з часом помітила, що після того, як стала вживати цей настій, судоми справді зникли.

Згодом стала використовувати лушпиння цибулі для лікування атеросклерозу у мами. Для цього беру частину лушпиння та дві частини соснової хвої. Усе подрібнюю і тоді відміряю десять столових ложок суміші, яку кладу в емальовану посудину. Заливаю літром окропу і ставлю на вогонь. Доводжу до кипіння і кип'ячу десять хвилин. Опісля закутую каструлю і залишаю так доти, доки рідина не охолоне. Проціджую її і доливаю кип'яченої води стільки, щоб вийшов первісний об'єм. Цей настій мама випиває між їжею протягом дня.

Такий курс триває два тижні, а повторювати його потрібно кожні три місяці. Завдяки цьому простому настою нам поки що вдається стримувати розвиток хвороби. Тож лушпиння цибулі у нас вдома завжди є, бо в ньому -- велика цілюща сила".

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1176 | Додав: adminA | Теги: настій з лушпиння, нічні судоми | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]